Ať už neleze do kabiny!

Fotbalisté Bohemians byli po utkání hodně rozladění. Utkání se jim nepovedlo, herně zklamali a navíc stále mysleli na neutěšenou situaci klubu. "Kdybych měl hlasovat na stránkách Bohemky v aktuální anketě, tak bych zvolil třetí variantu. Že současný vedení Bohemku pohřbí," vystihl Ondřej Szabó náladu v týmu a přidal jeden vzkaz na adresu nového šéfa klubu Marka Víta. "Jen slibuje a nic nesplnil. Ať už neleze do kabiny!" Nervozita čišela i z tváří letních posil, které musely zápas znovu strávit jen na tribuně. "Až se mi dostane pod ruku," říkala jedna z nich. Ondřej Szabó si ještě přisadil. "Když klub řídí podvodník, tak to nemůže dobře dopadnout."

Ať už neleze do kabiny!

V myšlenkách fotbalistů se samozřejmě promítal nepodařený zápas. "Ústí nic nehrálo, byl to vyloženě plichtový zápas. V naší současný sestavě  a atmosféře jsme měli alespoň na bod, ale dopředu to bylo fakt hrozný," hledal příčiny porážky tvořivý záložník Ondra Szabó. "Oni hráli na pět záložníků a navíc měli ještě čtyři hráče vzadu. My jsme do této zdi naráželi se dvěma útočníky a jedním záložníkem. Prostě jsme vůbec nehráli dopředu." Pětadvacetiletý fotbalista se vypracoval na vůdce týmu, na jaře právě jeho výkony zvedly Bohemku. Teď však ví, že to není ideální. "Chybí pohoda, z naší hry nebylo vidět žádný nadšení a taky tam žádný nebylo. Je to upracovaný, bez nápadu," přiznává Szabó.

Ústí ve druhé lize nebude patřit k silným týmům. O to je úvodní ztráta bolestnější. "Myslím, že i s tímhle mančaftem jsme fotbalově lepší. Před chvílí jsem říkal, že jsme tady měli na bod, ale kdyby bylo v klubu všechno v pořádku a hráli jsme klidně ve stejné sestavě,  tak jsem je museli porazit. Prostě ta pohoda podle mě chybí víc než noví hráči," odhaluje Ondřej další příčiny nepodařeného startu do sezóny. "Týden před soutěží se všechno posr...," zoufá. Szabó i další fotbalisté věří, že se vše v dobré obrátí. "To nás tady drží. Příští týden bude rozhodující. Buď to bude dobrý nebo to bude špatný," zakončuje krátké povídání neoddiskutovatelnou pravdou.