Remíza doma s Mostem - spokojenost

Historické zásluhy jsou zapomenuty, Klokanům už stačí málo ke štěstí. Hlavně, že se hraje. Remíza s Mostem je příjemným zpestřením neradostných týdnů. "Jsem spokojen. Myslím, že hráči prokázali bojovnost, hlavně v závěru," vrací se k pátečnímu utkání trenér Dušan Uhrin.

Remíza doma s Mostem - spokojenost

"Na konci druhého poločasu jsme předvedli dobrý výkon, i když jsme hráli v devíti. Vyloučení Raby byla rozhodně jeho chyba. Chytil míč na hranici velkého vápna, možná těsně za ní. Asistent na pomezí byl zbytečně moc aktivní a Raba musel ven. podle mě dostane trest na jeden zápas, Huňa bude mít asi delší pauzu. Tak dva nebo tři zápasy," předpokládá Uhrin. Oba hříšníky navíc stihla několika tisícová pokuta. "Líbila se mi hlavně hra obrany, Lesák byl říjemným oživením."

Uhrin znovu nemohl počítat s osmi letními posilami. I proto naplánoval na úterý 17. srpna od 10:30 přátelské utkání do vršovického ďolíčku. Soupeřem Klokanů bude Most B. "Příležitost dostanou hráči, kteří nemohou hrát soutěž. To znamená hlavně nové posily," tvrdí Uhrin. Zda-li to bude jejich poslední zápas v zelenobílém dresu, ukáží příští dny. "Nechávám tomu volný průběh. Co můžu dělat. Snažím se jen, aby o tom hráči příliš nemluvili," vyjádřil se Uhrin k aktuální situaci.