V Olomouci chce Bohemka bodovat

Téměř na den přesně před rokem fotbalisté Bohemians podlehli rezervě Olomouce v Ďolíčku 0:1. Byl to začátek hořké série, která pokračovala celý podzim. Na jaře Klokani vydřeli na Hané bod za remízu 1:1. Takový výsledek by určitě brali i v neděli. "Jedeme bodovat," hlásí trenér Dušan Uhrin. Utkání začíná v neděli v 10:15 na Andrově stadiónu a na stránkách Virtuálního Ďolíčku můžete sledovat on-line přenos.

V Olomouci chce Bohemka bodovat

Trenér Uhrin může počítat téměř s kompletním kádrem. Chybí jen zraněný brankář Raba, naopak je připraven František Hanus, který za vyloučení v předchozím zápase dostal jen podmínku  na jeden zápas. Po čtyřzápasovém trestu se vrací také útočník Daniel Huňa. To však nejsou jediné karetní počty, které zajímají Bohemku. Tři žluté má na svém kontě Michal Lesák. Kdyby inkasoval čtvrtou, nezahraje si příští týden doma proti Kladnu. Bohemka má na programu sobotní předzápasový trénink od dvou hodin a poté vyráží přímo do dějiště zápasu. Tým odjíždí s vědomím výhry v posledním zápase, ale pohodu v mužstvu trochu kazí poslední vývoj v klubu. Hráči nedostali v pátek slíbené výplaty a musí prý počkat do příštího týdne.

Předpokládaná sestava Bohemians: Kolář - Žáček, Obermajer, Matuszny, Třasák - Podrazský, Strnad, Lesák, Janák - Huňa, Klesa.

Olomoucké béčko provázejí proměnlivé výsledky tak, jak je tomu u rezervních týmů zvykem. Minulý týden Hanáci dokonce prohráli v Prachaticích 2:6, přesto jim patří průběžné šesté místo v tabulce. Na domácím hřišti ještě neprohráli, porazili Pardubice a Vítkovice, remizovali s Ústím. Svěřenci trenéra Zdeňka Psotky mají výborné standardní situace, což je jejich největší zbraň. Olomoucké áčko hraje až v pondělí ve Zlíně, tudíž Psotka může využít některé hráče ze širšího kádru ligového týmu.  

Sestava Olomouce B v minulém kole: Černý - Kopecký, Komárek, Rýdel (71. Vepřek), Glos (46. J. Schulmeister) - Stoklásek, Bouška, Prekop, Janotka (40. Jordánek) - V. Schulmeister, Kobylík.