Vracejí se Lesák a Obermajer

V pátek v 16 hodin ve vršovickém Ďolíčku se v základní sestavě představí i minule absentující Michal Lesák a Miroslav Obermajer. Vracejí se po karetním trestu, který si odseděli při minulém utkání v Kroměříži. "Lesák měl i zdravotní problémy, ale už je v pořádku a s týmem pravidelně trénoval. Naopak onemocněl Huňa a má za sebou jen jeden trénink," osvětlil trenér Dušan Uhrin mladší zdravotní stav kádru. Útočník Daniel Huňa absolvoval jen čtvrteční předzápasovou přípravu.

Vracejí se Lesák a Obermajer

Mužstvo se o pátečním termínu dozvědělo v úterý. "Přijali jsme to. Nic jiného nám ostatně nezbývá. Bylo to rozhodnutí vedení. Prý chce vyzkoušet, zda v pátek přijde více diváků," řekl Uhrin. Bohemka po návratu do Ďolíčku dvakrát vyhrála. V nastoleném rytmu chce pokračovat i tentokrát. "Víme, že soupeř má velmi dobrý přechod do útoku. Mají dobré oba útočníky a záložníka Ševelu. Na tuto trojici si musíme dát pozor," varuje Uhrin. Už je to více než rok, kdy Bohemka naposledy prohrála v Ďolíčku. 28. září 2003 vyhrál ve Vršovicích Most 2:0. Hned poté zahájili Klokani právě s Kunovicemi domácí sérii, která trvá už jedenáct zápasů. "I teď chceme vyhrát. Do Kroměříže jsme jeli pro bod, proti Kunovicím bereme jen vítězství," hlásí Uhrin.

Předpokládaná sestava Bohemians: Kolář - Žáček, Obermajer, Matuszny, Třasák - Podrazký, Strnad, Lesák, Klesa - Vyskočil, Zelinka.