Hruška ví, že bude hlavní nebo asistent

Zatímco většina hráčů Bohemians netuší, jak bude vypadat jejich fotbalová budoucnost, trenér Vladimír Hruška by měl i na jaře reprezentovat zelenobílé barvy. Stačí "maličkost" - Bohemka musí přežít. "Pan Vejsada mi říkal, že se mnou počítá. Prý budu buď asistent nebo dál hlavní trenér," přiznává Hruška. První varianta by nastala, kdyby do Prahy přešel opavský klub, druhá možnost přichází v úvahu, pokud bude Bohemka hrát pod současnou licencí i na jaře druhou ligu. Co může dělat trenér, který neví, co bude? Připravil Hruška zimní přípravu?

Hruška ví, že bude hlavní nebo asistent

"Samozřejmě. Zimní příprava je připravena. Sejdeme se 3. ledna a pak nás čeká střídavě Tipsport cup a fyzická příprava. Naplánoval jsem dokonce soustředění. Zatím ale nevím, zda na něj budeme mít peníze," poodhaluje Hruška část své stávající pracovní náplně."Věřím, že pánové Křížek a Vejsada klub zachrání a zachovají historii a název," přebírá Hruška rétoriku současného výkonného ředitele.

Vladimír Hruška bude mít do 10. prosince své svěřence pod kontrolou. "Teď jen udržujeme hráče v pohybu. V úterý a ve čtvrtek pojedeme hrát do Říčan hokej," přidává Hruška další zajímavost předpřípravného cyklu. Od 10. prosince do 3. ledna budou mít hráči dovolenou. Během ní se může stát hodně věcí. Právě 10. prosince je na pořadu Valná hromada opavského klubu, která o mnohém rozhodne. "Pokud se SFC Opava přestěhuje do Prahy, určitě nepřijdou všichni hráči. Kádr bychom doplnili stálým jádrem současné Bohemky. Určitě by to nebylo tak, že by současná sestava Opavy nastupovala beze změny na jaře v dresu Bohemky," nastiňuje Hruška možné plány.