Vánoce, Vánoce přicházejí...

Vánoce už jsou tady, ale výplaty nikde. To si teď říkají fotbalisté Bohemians. "Klidné Vánoce a bohatého Ježíška." Toto přání se většině hráčů vršovického klubu letos nesplní. Klidu si příliš neužijí. Klub žije v nejistotě, nikdo neví, co se stane na jaře. A bohatého Ježíška rodiny fotbalistů asi také mít nebudou. Hráči nedostali poslední výplaty za měsíc listopad, což výrazně poznamená nadílku. Klokani prožijí letos chudé Vánoce.

Vánoce, Vánoce přicházejí...

Štěpán Kolář, brankář, 25 let

"Zatím nemám žádné děti, žiju s přítelkyní, takže pro mě nakupování dárků nebylo až tak náročné. Dárky už jsem koupil dříve, přesto mě zaskočilo, že jsme nedostali výplaty. Na vánoční nadílku to sice mít vliv nebude, ale teď nemám na jídlo. Alespoň zhubnu a v lednu nebudu mít problémy s nadváhou."

Miroslav Obermajer, obránce - kapitán, 31 let

"Nedostali jsme výplatu, je to pro mě zklamání. Dárky ještě nakoupené nemám, čekám do středy, zda dostaneme nějaké zálohy, pak si budu muste půjčit a nakoupit dárky na poslední chvíli. Mám doma jedno dítě a manželku, takže to mám o něco těžší než svobodní spoluhráči."

Martin Třasák, obránce, 31 let

"Nebudu si současnou situací kazit Vánoce. Už jsem ve fotbale něco prožil, takže na podobné věci jsem zvyklý z působení v Pradubicích i ve Vítkovicích. Sáhnu do finančních rezerv a Vánoce budou stejné jako vždycky. Už jsem v Ostravě, dokoupím pár dárků, stromeček a může to začít."

Daniel Huňa, útočník, 25 let

"Na dárky peníze nemám, budu si muset půjčit. Vánoce budu trávit s rodičema na severu Čech. V dubnu čekáme rodinu, takže ty pravé Vánoce zažijeme až příští rok."