Co bude s Bohemkou? Trápí to i legendy

Internetové stránky Bohemians nemají zatím žádnou informaci o tom, že by do klubu vstoupil nový partner tak, jak bylo naznačováno v médiích. Situaci sledujeme a jakmile budou známé nové aktuality, budeme Vás informovat. Pro pestrost dosavadní diskuze o neutěšeném stavu klubu přinášíme pohled několika hráčů, kteří v zelenobílém dresu strávili svá nejlepší léta. K situaci se pro Virtuální Ďolíček vyjádřili Antonín Panenka, Tibor Mičinec a Karol Dobiaš.

Co bude s Bohemkou? Trápí to i legendy

Antonín Panenka:

"Přiznám se, že se mi těžce hovoří, protože ta situace, která teď v Bohemce panuje, není růžová, není veselá. V podstatě nikdo neví, jaká bude budoucnost klubu. Já bych samozřejmě přál sobě, přál bych i všem fanouškům Bohemky a hráčům, aby se situace nějak stabilizovala, aby Bohemka konečně získala svůj stadiónek, i třeba s pomocí Prahy 10. Musí se vrátit na úroveň, kam patří, to znamená do nejvyšší soutěže. Pak se jí mnohem lépe bude očišťovat jméno, které v poslední době tak utrpělo. Bohemka přežije, jen bych se nerad dočkal toho, aby sté výročí od založení prožila v konkurzu."

Tibor Mičinec:

"Myslím si, že to bude trvat ještě dlouhou dobu, než se dá Bohemka do pořádku a než se vrátí tam, kde by měla hrát, tedy do první ligy. Přál bych si, aby hrála tak, jako naše generace v době největší slávy. Věřím tomu, že se tak v dohledné době stane. Situaci sleduju především z novin. Jsem Bohemák, takže mě to zajímá a proto doufám, že vše dobře dopadne."

Karol Dobiaš:

"Víme, že v Bohemce je situace velmi špatná. Z jednoho prostého důvodu. Prezidenti, kteří v současnosti vládnou Bohemians, se zřejmě chtěli zviditelnit, jinak nevím proč by to kupovali. Teď nemají na výplaty a nemají na chod klubu. Proto by bylo nejlepší, aby  panové Vejsada a Křížek klub prodali někomu, kdo peníze má. Kvůli těmto dvěma lidem nechce nikdo peníze do Bohemky dát. Když tito pánové odejdou, věřím, že se Bohemka dočká i stého výročí."