Hráči vyhrávají, teď je na tahu vedení

Bohemka znovu válí na Tipsport cupu a stejně jako fotbalisté na hřišti, dělají čest svému klubu i fanoušci v hledišti. Znovu jich do Horních Počernic přišlo několik stovek a fantasticky povzbuzovali celé utkání. "Byli super, jako vždycky. To má člověk hned radost i ze zimní přípravy," řekl po utkání Štěpán Kolář, který po výborném výkonu vychytal čisté konto. Hráči se činili, další krok je na vedení klubu. V pondělí 17. ledna má nový vlastník Gustav Bubník předložit výpis z účtu, na kterém bude prokazatelné, že odešly mzdy hráčů za prosinec a polovinu listopadu. "Na úterní tiskové konferenci bychom měli potvrdit první splátku," prohlásil kapitán Miroslav Obermajer.

Hráči vyhrávají, teď je na tahu vedení

Kapitán Klokanů v současnosti řeší i jiné než jen finanční problémy. "V prvním poločase zápasu s Příbramí jsem si natáhl vazy v kotníku. Moc to neoteklo, tak budu snad za dva, tři dny v pořádku," zdůvodnil Obermajer střídání v poločase. Po pauze se Klokani prosadili i bez svého kapitána. "O přestávce vystřídal příbramský Barteska, což nám prospělo. Příbram přestala kombinovat a my jsme se prosadili bojovností," zhodnotil druhou polovinu utkání gólman Bohemians Štěpán Kolář.

S vítězstvím byl samozřejmě spokojen i trenér Vladimír Hruška. "Kluci dřou a všichni věříme, že v pondělí část dlužných peněz dostanou," pochválil své svěřence. Přiznal, že jej trochu zklamal první poločas, kdy Příbram jeho mužstvo přehrávala. "Po přestávce přišlo zlepšení a ještě více jsme bojovali. Jsem rád, že vyhráváme, ale trošku mě to v současné době i děsí. Lepší by bylo vyhrávat od března do června," dodal Hruška a připomněl tak skvělou bilance Bohemky v přípravných zápasech. V letní přípravě Klokani ze sedmnácti utkání prohráli jen jediný s Blackburnem Rovers, v zimní přípravě mají zatím bilanci dva zápasy, dvě výhry.

Na úterý je naplánována tisková konference nového majitele klubu Gustava Bubníka, ze které Vám přineseme on-line přenos a s největší pravděpodobností i přímý přenos ve zvukové podobě.