Křížek a Vejsada možná z klubu odejdou

V prohlášení Gustav Bubníka se mimo jiné praví: <i>"Tím nejzásadnějším a nejdůležitějším bylo rozhodnutí jediného akcionáře o odvolání všech statutárních orgánů a nastartování spolupráce pouze s úplně novými lidmi, nezatíženými minulostí Bohemians."</i> Z toho plyne, že by se ve vedení Bohemians už neměla objevit jména bývalých majitelů Jiřího Křížka a Michala Vejsady, ačkoliv se s nimi původně počítalo. "Někteří věřitelé mi dalo najevo, pokud budou v klubu určití lidé, tak se mnou jednat nebudou," vysvětluje Gustav Bubník.

Křížek a Vejsada možná z klubu odejdou

Gustav Bubník ovšem není ještě definitivně rozhodnutý. "Určitě se nebráním spolupráci s pány Křížkem a Vejsadou. Vše vyřeším během dvou týdnů. Do té doby by se měla konat i Valná hromada klubu, která by nastolila nové uspořádání," upřesnil Bubník.

Fanoušky a především trenéra Vladimíra Hrušku trápí stále neodblokované přestupy. "Do konce týdne chci všem věřitelům nabídnout písemné řešení, které budeme začátkem příštího týdne realizovat. Trenér Hruška potřebujem mít nové hráče, ja to naše priorita," říká Bubník. Konec přestupního období se neúprosně blíží. Hráči mohou přicházet jen do 31. ledna.

Fotbalisté Bohemians přivítali zprávu o vyplacených mzdách s mírným nadšením. "V pondělí jsem byl jako vyslanec hráčské kabiny za panem Bubníkem právě kvůli výplatám. Řekl, že odpoledne jde do banky. Oponoval jsem, že jen slib nám nestačí. Potvrzení z banky nám přinese v úterý. Peníze snad už konečně dorazí. Už se na ně těším," zaradoval se kapitán Bohemians Miroslav Obermajer.