Pondělí: Huml jede na Strahov

V deset hodin dopoledne se správce konkurzní podstaty Vladimír Huml bude hlásit v sídle fotbalového svazu na Strahově. Bohemians jsou v konkurzu - jaká bude budoucnost klubu? Tuto otázku bude Huml řešit se šéfem Licenční komise Stanislavem Rýznarem a s nejvyšším mužem profesionálních soutěží Ivo Lubasem. Důležité jednání proběhne také v otázce mládeže.

Pondělí: Huml jede na Strahov

Bude se na mládež také vztahovat konkurz? Na odpověď čekají funkcionáři občanského sdružení CU Bohemians Praha (provozovatel mládeže) i správce Vladimír Huml. Pod akciovou společnost totiž patří i všichni hráči mládeže, naopak majetek občanského sdružení do akciové společnosti a tím pádem do konkurzu nenáleží. "My jsme připraveni bez problémů dohrát jarní část všech mládežnických soutěží. Čekáme, jak dopadne situace okolo akciovky, jinak jsme finančně zajištěni," hlásí šéf mládeže Bohemians Petr Svoboda. Huml bude na svazu jednat i o profesionální licenci, o kterou s největší pravděpodobností Bohemka v polovině února přijde. Bez ní není možné dohrát druhou ligu. 

V pondělí se k dalšímu tréninku sejde i sedmička hráčů. Raba a Hanus trénují v domácích podmínkách, a tak trenér Vladimír Hruška přišel ještě o dva fotbalisty ze zbylých devíti. Hráče čekají i administrativní záležitosti. "Správce konkurzní podstaty nám rozdá formuláře a každý si do nich vyplníme, kolik nám Bohemka dluží a poté to odevzdáme na soud, který nás zařadí do zástupu věřitelů," líčí program fotbalistů gólman Štěpán Kolář.