Bývalé hvězdy daly Bohemce 60 tisíc

Po sobotním koncertu v Balbínově poetické hospůdce se fanoušci ani pořádně nevyspali a už pospíchali do Horních Počernic. Náročný vákend pokračoval v neděli dopoledne zápasem internacionálů, kteří tak podpořili projekt na záchranu Bohemians. Bývalí reprezentanti sami přispěli, nejvíce Ivan Hašek, který do družstva vložil dvacet tisíc korun. Vybralo se na vstupném a finančně podpořili zelenobílé fandy i další. Celkem se v Horních Počernicích vybralo na Bohemku 59.898 korun českých.

Bývalé hvězdy daly Bohemce 60 tisíc

Fanoušky skvělě bavil komentátor Karol Polák, kterému sekundoval Štěpán Škorpil. Příznivci nejen zelenobílých barev se skvěle bavili. Fotbalovou šou přiživil Antonín Panenka, který rozherál penaltu na Tibora Mičince a ten otevřel skóre zápasu. Hrál se skvělý fotbal, na nebi nebyl jediný mráček, sluníčko rozzářilo usměvy fanoušků Bohemians stejně jako částka, kterou na závěr utkání převzal zástupce fanoušků Michal Holas. Nedělní dopoledne vyneslo Bohemce šedesát tisíc korun. Kromě Ivana Haška přispěla i Amfora (5.000 Kč), Karel Vágner (5.000 Kč) a populární hudební skladatel zároveň vydražil ručník Manchesteru United za 4.000 Kč. Navíc diváci přispěli vstupným a fanoušci Bohemky se opět přiblížili k záchraně svého klubu.

Sever - Jih 4:4 (2:1)
Branky: Hašek 3, Fiala - Mičinec, Jakubec, Vágner, Knoflíček.
Diváků: 1000.
SEVER: Kouba, Bielik, Čabala, Ivana Hašek, Bažant, Samko, Vrabec, Jurkanin, Frýdek, Jan Fiala, Bittengl, Vízek, Sova.
JIH: Zdeněk Hruška, Vladimír Hruška, Jakubec, Prokeš, Kubík, Knoflíček, Dobiaš, Panenka, Mlejnek, Dušan Herda, František Veselý, Mičinec.