Obermajer a Freisler souhlasí s nabídkou

Už se blíží začátek letní přípravy - 27. června - a fanoušci Bohemians stále čekají na první jména v novém týmu. "Teď už musíme jednání dotáhnout do konce, aby měl trenér Busta v pondělí na tréninku plnohodnotný kádr," prohlašuje ředitel Jiří Steinbroch. Bohemka oslovila své bývalé hráče. Zkušení obránci Miroslav Obermajer a Tomáš Freisler souhlasí s nabídkou, kterou jim klub předložil. "Teď se musíme dohodnout ještě s jejich kluby, to znamená s Vítkovicemi a s Českými Budějovicemi. Věřím, že to dotáhneme," doplňuje Steinbroch.

Obermajer a Freisler souhlasí s nabídkou

Vedení se snaží ulovit zkušené hráče, okolo kterých postaví mladíky. "Nadějné kluky už máme. Nastoupí 27. června do přípravy a trenér Busta si z nich vybere dvaadvacet nejlepších pro následující sezónu," odhaluje Steinbroch postup při sestavování kádru. "Tento týden bude rozhodující."

Obermajer i Freisler jsou zkušení zadáci, kteří zelenobílý dres už oblékali. Miroslav Obermajer patří k největším Klokanům. Od šesti let byl v zelenobílém, až při nedávné krizi poprvé z Vršovic přestoupil. V Českých Budějovicích se však nezabydlel v základní sestavě, navíc Jihočeši sestoupili z nejvyšší soutěže. I proto by se Obr rád vrátil do Prahy. Jednatřicetiletý stoper má v Českých Budějovicích smlouvu do února 2006.

Tomáš Freisler nastupoval v defenzívě Bohemians tři roky, od roku 1998 do 2001. Pod trenérem Petrželou stihl odehrát pětadvacet ligových zápasů, v létě 2001 přestoupil do Vítkovic, kde dosud působil. V dubnu oslavil pětatřicáté narozeniny.