Kouč Busta vybral čtyřiadvacet fotbalistů

Čtyřiadvacet jmen vyřkl dnes trenér Bohemky Zbyněk Busta. Četl je ze seznamu fotbalistů, kteří si během uplynulého týdne vybojovali účast v zúženém kádru třetiligového týmu. Tento výběr zamíří v neděli na soustředění do Vrchlabí, kde bude nabírat fyzickou kondici. Ze známých hráčů, kteří v týdnu běhali po trávníku vršovického Ďolíčku, schází na listině Jiří Němec a Miroslav Obermajer. "U Obermajera se zatím zkomplikovalo jednání s jeho agentem Vandasem," objasnil absenci opory zadních řad trenér Busta. Jiří Němec byl na konci týdne nakloněn variantě ukončení aktivní kariéry, ale vršovický kouč se ještě nevzdává: "Stále s ním jednáme, nic prozatím není uzavřeno."

Kouč Busta vybral čtyřiadvacet fotbalistů

Níže uvedený seznam zdaleka není konečnou soupiskou fotbalistů, které bude čítat třetiligový kádr. Ten by se měl před začátkem soutěže ustálit na počtu dvaadvaceti hráčů. "Složení mužstva se ještě dost pozmění, kromě Obermajera a Němce jednáme ještě s Kuchařem a také čekáme na uzávěrky ligových soupisek. Potom by ještě mohl přijít nějaký velmi zajímavý fotbalista," věří Zbyněk Busta.

Kdo tedy dále pokračuje v boji o zelenobílý dres?

Brankáři: Martin Charvát, Štěpán Kolář, Filip Rada

Obránci: Tomáš Freisler, Milan Škoda, Jaroslav Žáček, Miroslav Janů, František Jungmann, Jiří Ransdorf, Michal Pávek, Daniel Vilhelm

Záložníci: Martin Svozil, Jaroslav Svozil, Jan Růžička, Vlastimil Chod, Jiří Rosický, Petr Jiroušek, Václav Kotrba

Útočníci: Dalibor Slezák, Miloslav Strnad, Martin Vojtíšek, Daniel Kocourek, Tomáš Jirásek, David Vyskočil