Čtyři Klokani v dresu Příbrami B

Vložené 17. kolo má ve středu na programu ČFL. Klokani dnes cestují do Příbrami, kde se střetnou s rezervou ligového celku. Příbram B o víkendu porazila Střížkov 2:1 a teď se i s mnoha ligovými posilami chystá na Bohemku. Ve žlutém dresu proti svému bývalému klubu nastoupí hned čtyři hráči - Daniel Huňa, Michal Klesa, Miroslav Podrazký a Pavel Hašek.

Čtyři Klokani v dresu Příbrami B

Příbram v první lize válcuje své soupeře, rozšířila kádr a proto do rezervy chodí pomoci více fotbalistů z Tobiášova výběru. Proti Bohemians by mělo nastoupit sedm hráčů z "áčka". Do branky se postaví Sňozík, chybět nebudou ani tři Klokani, kteří do Příbrami zamířili po krachu vršovického klubu. Navíc u Litavky působí i bývalý Bohemák Pavel Hašek, jeden ze synů legendárního Ivana Haška. Rezerva Příbrami je na tom podobně jako elitní tým. "Áčko" je v lize druhé, "béčko" ve třetí lize je na čtvrté pozici, má 10 a skóre 9:8.

Zápas na stadiónu u Litavky začíná ve středu v 17 hodin, ihned po jeho skončení najdete informace na stránkách Virtuálního Ďolíčku.