Jediná porážka, přesto až 5. místo

V pátek proběhl v Edenu halový turnaj, kterého se zúčastnili také pražští Bohemians. Klokani dvakrát vyhráli, jednou prohráli, přesto jim v konečném pořadí patřilo až páté místo. Nejlepším střelce zelenobílých byl s pěti góly Miloslav Strnad. Bohemku hned v sobotu čeká další přípravný zápas. Od 13 hodin sehrají na Kladně utkání s místní rezervou.

Jediná porážka, přesto až 5. místo

Svěřenci trenéra Zbyňka Busty vstoupili do turnaje výhrou nad druholigovým Ústím nad Labem 4:3. Poté ale přišla porážka s Výběrem ligy, za který mimo jiné nastoupili i bývalí Klokani Jan Rajnoch a Luboš Kozel. Dále v tomto týmu zářili Horst Siegl nebo Jiří Novotný. Bohemka obsadila i kvůli špatnému skóre poslední, tedy třetí místo ve skupině a s posledním celkem druhé skupiny sehrála zápas o páté místo. V závěrečném boji porazili Klokani Slavii 6:4. V tomto utkání byl vyloučen Tomáš Kuchař. I když seděl jen na lavičce, dostal červenou kartu za urážku rozhodčího.

V zelenobílém dresu se představily i dvě nové tváře. Jiří Vágner ještě na podzim vedl v ČFL jabloneckou rezervu, od jara bude oblékat trikot Bohemians 1905. Poprvé si s novými spoluhráči zahrál právě v Edenu. Pod vedením trenéra Busty se také poprvé objevil Tomáš Buldra z Blšan. Třiadvacetiletý záložník, který má na kontě 13 ligových startů, je v Bohemians na zkoušce.

VÝSLEDKY BOHEMIANS NA TURNAJI V EDENU

Bohemians 1905 - Ústí nad Labem 4:3
branky Bohemians: Strnad, Bartek, Kotrba, Slezák

Bohemians 1905 - Výběr ligy 2:6
branky Bohemians: Strnad, Slezák.

Bohemians 1905 - Slavia 6:4
branky Bohemians: 3x Strnad, Horváth, Jiroušek, Freisler.