Už je to tady - začíná herní příprava

V neděli v Žirovnici startuje herní příprava fotbalistů Bohemians. Neváhejte a vypravte se do Žirovnice na tradiční turnaj, kde Bohemka odpoledne sehraje dva zápasy. Svoji cestu turnajem začíná v neděli ve 14:30 proti Mostu, poté se podle výsledku utká o 3. místo nebo o prvenství. Druhou dvojici tvoří domácí Žirovnice a druholigová Jihlava. Bohemka se do Žirovnice vydá krátce po soustředění. Z Vrchlabí se hráči vracejí v pátek v sobotu mají volno a v neděli míří na prestižní turnaj. Před dvěma lety Bohemka tento turnaj vyhrála, jak se jí povede nyní? Nevíte jak se dostat do Žirovnice. <a href="http://www.mapy.cz/?query=route(fast,toll):Praha%3E%C5%BDirovnice&portHeight=517&portWidth=909&mapType=base&zoom=5#">Podívejte se na mapu</a>, další informace naleznete uvnitř článku.

Už je to tady - začíná herní příprava

Tombola, vynikající občerstvení, pohodová atmosféra - na to vše se můžete v Žirovnici těšit. Kdo zde byl na minulých turnajích, tak se sem vždy rád vrátí. I proto se v Žirovnici udržela dlouhá tradice - letos je to již 73. ročník nejstaršího poháru v České republice. Bohemka zde naposledy slavila vítězství v roce 2004. Ve finále porazila Jihlavu 2:0, góly tehdy dávali Strnad a Koukal. To ještě zvedal pohár pro vítěze kapitán Bohemians Miroslav Obermajer. Vítězné mužstvo dostalo kromě putovního poháru také perleťové kravaty. Uvidíme, co pořadatelé přichystali letos...

V neděli můžete poprvé vidět v akci nové posily. V brance by se měl představit Radek Sňozík, budete moci sledovat i nadějné dorostence a zkušené hráče z Xaverova. Bohemka se chystá na druhou ligu a u startu herní přípravy byste neměli chybět. Poté Klokani zamíří k přípravným zápasům na Moravu a do Čech se vrátí až k 1. kolu Poháru ČMFS.

Do Žirovnice je to autem 144 km (viz mapa na HP). Můžete jet také autobusem, který vyjíždí v neděli ráno v 7:20 ze zastávky Praha-Roztyly. 10:35 dorazíte do Žirovnice.

PROGRAM 73. ROČNÍKU

13:15 Jihlava - Žirovnice
14:30 Bohemians - Most
16:15 o 3. místo
17:30 finále