Do Brna bez Slezáka a bez Haška

Sezóna jen zvolna začala a trenér Bohemians Zbyněk Busta už počítá ztráty. Disciplinární komise potrestala na dva zápasy kapitána Dalibora Slezáka a zraněný kotník nedovolí nastoupit Ivanu Haškovi. "Hašek byl v závěru utkání s Hlučínem tvrdě faulován a otok mu v týdnu stekl dolů, takže nemůže běhat. Ani s námi neodcestuje," říká trenér Busta. Bohemka se chystá ke druhému zápasu ve druhé lize. V neděli v 17 hodin nastoupí na hlavním stadionu v Brně -Králově Poli proti Bystrci. Autobusový zájezd fanoušků je vyprodaný, do Brna se chystají i desítky automobilů zelenobílých příznivců.

Do Brna bez Slezáka a bez Haška

"Věříme, že uspějeme. O prvním zápase soupeře víme všechno. Karol Dobiaš byl na utkání Olomouc B - Bystrc (2:1) a rozebral podrobně hru našeho soupeře," říká Busta o strategické novince. Nový skaut Bohemians Karol Dobiaš pozoroval a rozebral hru sobotního soupeře.

V Brně bude chybět kapitán Slezák. "Bereme s sebou tři útočníky - Strnada, Bartka a Kulvajta. Bartkovi se moc nepovedlo poslední utkání, útočná dvojice je zatím otázkou," dodává Busta. Trenéři musí řešit i shodný termín začátku zápasů áčka a béčka Bohemians. "Do Brna jede 17 hráčů, zbytek jde za B-tým, který bude ještě doplněn o dorostence," dodává Busta.