Čížek oslavil narozeniny gólem!

V prvním kole soutěže MŽ-přípravka, narazili fotbalisté Bohemians 1905 na tým ČAFC Praha. Zejména výkon v prvním poločase a krásné dva góly Vojtěcha Prella znamenaly celkové vítězství 3:1 pro zelenobílé barvy!

Úplně první zápas svěřenců vedoucího mužstva Michala Koudelky, odehrála přípravka (ročník 1997) na velkém hřišti. V první půli kluci téměř nepustili soupeře na vlastní půli, makali, i když měli docela problém s orientací na - pro ně - nezvykle velkém prostoru. Celkem šestkrát vystřelili, z čehož pětkrát trefili bránu a dali dva góly (druhý po rohovém kopu). Trenér Jaroslav Kvapil vyzdvihl zejména výkon Vojty Braka (na pravém beku), který řešil vše fotbalově a s naprostým přehledem. Dále pak Vojtu Prella (v záložní řadě), který z pozice defenzivního štítu třikrát vystřelil na branku a dal z toho dva góly! Za zmínku stojí i břevno nastřelené Štěpánem Vodrážkou.

Po vystřídání pěti hráčů do druhé půle naše aktivita trochu opadla. Z ojedinělého útoku se zrodil volný přímý kop z hranice zhruba 18. metrů, z něhož Martin Čížek vstřelil třetí branku a dal si tak dárek ke svým devátým narozeninám. Poté se, ze vzrůstajícího tlaku soupeře, zrodila jeho jediná gólová akce. Několik rychlých přihrávek a poté volný hráč zhruba na hranici penalty, to nemohlo skončit jinak! Soupeř po vstřelené brance ještě více ožil, ale na zvrat utkání už mu nezbývaly síly. Odehrál totiž celý zápas bez střídání.


ČAFC Praha – Bohemians 1905 1:3 (0:2)
Góly:
43´ Boula - 10´+23´ Prell, 32´ Čížek
ŽK: 31´ Kubala – 25´ Bielik, 44´ Adam (za protesty)


Bohemians 1905: Přibyl, Brak, Čížek (K), Bielik, Vozňák, Tomič, Černý, Prell, Oravec, Vodrážka, Vojtěch
do druhého poločasu nastoupili: Hrdlička, Szabo, Šustr, Kec a Koudelka; odešli: Přibyl, Brak, Tomič, Oravec, Vodrážka


převzato z http://www.kenguru.cz