Rozhodla bojovnost, shodli se trenéři

Vzácna shoda panovala na tiskové konferenci po utkání Bohemians - Olomouc B. Kouč olomoucké rezervy Augustin Chromý prohlásil: "Prohrál jsme tak osmadevadesát procent osobních soubojů, což byl hlavní důvod naší porážky." Zástupce trenérské lavičky Bohemians Václav Hradecký přitakal: "Dnes jsme to vybojovali. Udělali jsme změny, nastoupili hráči, kteří jsou bojovníci. Dnes to nebylo příliš na krásu, ale museli jsme se nějak odrazit." Utkání nabídlo velkou snahu hráčů Bohemians, chyběly pohledné akce, ale na konci se tleskalo za zisk tří bodů.

Rozhodla bojovnost, shodli se trenéři

Bohemka se tentokrát prezentovala bojovným stylem. Po vedoucí brance vše podřídila vítězství, které bylo v současné situaci velmi cenné. Disciplína v obraně, účelná hra - to vše pomohlo Bohemce k výhře. "Po vedoucí brance jsme se soustředily na bezpečnou obranu a to se podařilo. Nebylo to utkání o kráse, ale chtěli jsmedovést zápas do bezpečného konce. Vše bylo podřízeno výsledku a to na základě bojovnosti a nasazení," zdůraznil po utkání Václav Hradecký z Bohemians.

Rezerva Olomouce toho v Praze příliš nepředvedla. Obránci Bohemians nepustili Moravany do žádné větší šance a ochránili Sňozíka od přímých střel. "S výkony jednotlivců ani celku nejsem absolutně spokojen. Domácí dali do zápasu srdce, více bojovali a v tom byli největší rozdíly. Naši hráči jen sekundovali," posteskl si trenér Hanáků Augustin Chromý. "Jsme B-tým a máme vychovávat hráče pro áčko, ale dnes jsem neviděl ani jednoho hráče, kterého bychom mohli nabídnout do ligy. Bude to mít ještě dohru," řekl Chromý. Počínání olomoucké rezervy sledoval v hledišti i Vlastimil Petržela, bývalý trenér Bohemians a v současnosti kouč Olomouce.