Čtyři měsíce čekání na zápas

Dlouhé čtyři měsíce bude trvat zimní přestávka ve 2. fotbalové lize. Pro fanoušky Bohemians to bude nekonečné čekání na pokračování vítězné série. Pro fotbalisty Bohemians to bude pro změnu několik měsíců běhání, posilování a přípravy na umělé trávě. Klokani se již rozjeli na dovolené. Hned po utkání na Viktorce se hráči rozprchli, ale dovolenou si vyberou v listopadu, což není pro oddych zrovna ideální měsíc. Léto skončilo, zima ještě nezačala. Trenér Zbyněk Busta přiveze nové poznatky ze své stáže v Ajaxu Amsterdam a poprvé je bude moci uplatnit 4. prosince, kdy hráči nastupují po dovolených znovu do práce. Přinášíme vám první plán přípravy i s přípravnými zápasy. Naplánujte si zimu a sledujte Bohemku i v těchto nefotbalových měsících.

Čtyři měsíce čekání na zápas

Poprvé se hráči sejdou v pondělí 4. prosince. Na umělé trávě na Vyšehradě absolvují první trénink, a rozjedou tak neoblíbenou část přípravy. Hráče čeká v prosinci většinou dvoufázový trénink, to znamená dopoledne i odpoledne. Potkat je můžete v posilovně, na umělé trávě na Vyšehradě, v krčském lese nebo třeba na aerobiku na Jižním Městě. Program bude pestrý, ale také hodně náročný. Prosince si fotbalisté zpestří dvěma přípravnými zápasy.

Bohemka se mimo jiné přihlásila do zimního turnaje na Vyšehradě, kde startuje ve skupině B s dalšími šesti týmy. V prosinci v rámci tohoto turnaje sehrají Klokani dvě utkání - s Blšany a s Kladnem B. V lednu a v únoru pak na zelenobílé čekají další zápasy v rámci tohoto dlouhodobého turnaje. Podrobně budeme o Vyšehrad cupu informovat před prvním dvojzápasem Bohemky, nyní uvádíme jen základní data. Po první části přípravy dostanou hráči kratší volno přes vánoční svátky.

Nabraná kila však velmi rychle vyběhají hned po Novém roce. 2. ledna je nástup na druhou část přípravy, která poběží nepřetržitě až do startu 2. ligy. To je 17. března, takže zimní příprava bude tentokrát nebývale dlouhá a pro fanoušky i hráče to bude nekonečné čekání na mistrovské zápasy. Naštěstí Bohemku bude možné vidět i při Tipsport cupu a dalších přípravných zápasech. Program na leden, únor a březen bude ještě upřesněn a výrazně doplněn. Níže uvedená data a zápasy jsou zatím jen orientační.

DŮLEŽITÁ DATA PŘÍPRAVY(v lednu, únoru a březnu bude ještě příprava upřesněna)

13. 11 - 3. 12 dovolená
4. 12 - začátek 1. části přípravy
22. 12 - 1. 1. 2007 dovolená
2. 1 - začátek 2. části přípravy
8. 1 - 13. 1 - soustředění
leden, únor, březen - přípravná utkání
17. 3 - 16. kolo II. ligy

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY (pracovní verze, dají se očekávat změny)

9. 12, sobota 13:00, Bohemians - Blšany (UMT Vyšehrad)
10. 12, neděle 11:00, Bohemians -Kladno B (UMT Vyšehrad)
6. 1, sobota 11:30, Bohemians - Viktoria Plzeň (UMT Vyšehrad)
6. 1, sobota 11:00, Bohemians - Žižkov (UMT Slavia)
14. 1, neděle 11:00, Bohemians - Příbram (UMT Slavia)
20. 1, sobota 9:30, Bohemians - Admira (UMT Vyšehrad)
20. 1, sobota 11:00, Bohemians - Slavia (UMT Slavia)
27. 1, sobota 9:30, Bohemians - Vyšehrad (UMT Vyšehrad)
3. 2, sobota 13:30, Bohemians - Sparta Krč (UMT Vyšehrad)
10. 2, sobota 14:00, Ústí - Bohemians (UMT Ústí)
21. 2, středa 14:00, Hradec Králové - Bohemians