Busta vyběhl v růžovém, policie nezasáhla

Na čtvrteční trénink dorazili všichni aktéři pondělního zápasu. V úterý a ve středu měli hráči volno a mohli se věnovat oslavám, ve čtvrtek už je zase čekala práce. "Po tréninku už půjdu konečně domů," zamyslel se nad svoji budoucností brankář Radek Sňozík. Všichni vypadali svěže, plní síly a těšili se na svého kouče. Zbyněk Busta totiž před několika týdny motivoval tým slovy: "Když postoupíte, tak poběžím v růžovém triku jeden výběh v krčském lese." Postup hráči vybojovali v pondělí, Zbyněk Busta splnil slib ve čtvrterk v rámci čtyřicetiminutového výklusu v krčském lese.

Busta vyběhl v růžovém, policie nezasáhla

Čtyřmi auty přijeli hráči a trenéři ke krčskému lesu, aby vyběhali únavu z dvoudenních oslav. Když se hráči shromáždili na startu, přišel Zbyněk Busta a sundal si černé tréninkové triko od UMBRA. Pod ním už svítilo růžové tílko, které přesně sedlo na trenérovu mužnou postavu. A šlo se na věc. Busta v čele, ovečky za ním. "Naštěstí nikdo nezavolal městskou policii, takže vše proběhlo v pohodě. Bál jsem se, aby mě nezavřeli kvůli porušování mravní výchovy," usmíval se kouč. Sice budil pozornost kolemjdoucích, ale městské strážníky to nechalo v klidu.

Před utkáním s Viktorií Žižkov čeká na Bohemku ještě jeden trénink v pátek a pak už oba týmy vyběhnou v sobotu v 17 hodin na zaplněný stadion. "Už se moc těšíme, bude zase plno a společně s fanoušky si to pořádně užijeme," říká Zbyněk Busta. Vstupenky mizejí v předprodeji, zbývají ještě vstupenky na stání, v pátek má fanshop otevřeno od 11 do 15 hodin.