Předprodej na Baník, nedříve pro DFB

Fanoušci Bohemians už se těší na obnovenou prvoligovou premiéru - v neděli přijede do Ďolíčku Baník Ostrava. Pro Bohemku to bude velký zápas a příznivci Bohemians chtějí být u toho. Už nyní vykoupili značnou část stadionu permanentkami a do předprodeje se v pondělí 30. 7. uvolňují i vstupenky na samotné utkání s Baníkem. V pondělí a v úterý se vstupenky budou prodávat jen členům Družstva fanoušků Bohemians. Ti mohou na všech prodejních místech Ticketstream, včetně stadionu Bohemians, koupit vstupenku por sebe i své nejbližší. V předprodeji bude zhruba 700 vstupenek do kotle, několik desítek míst na hlavní tribuně a na protilehlé u pošty. Vstupenky na tribunu u tramvaje se fanouškům Bohemians na tento zápas z kapacitních a bezpečnostních důvodů prodávat nebudou.

Předprodej na Baník, nedříve pro DFB

Členové DFB mají možnost v pondělí a v úterý přednostně nakoupit vstupenky na utkání s Baníkem Ostrava. Maximální počet na jednu osobu jsou čtyři vstupenky. Od středy 1. 8. bude tento předprodej otevřen pro všechny zájemce. Zároveň ale budou ale stále ponechána i místa pro prodej permanentních vstupenek a to na třech tribunách na stadionu - hlavní, kotel a u pošty.

Zápas s Baníkem Ostrava bude velkým testem pro rekonstruovaný stadion, i proto se na zápas chystají zvýšená bezpečnostní opatření. Z toho důvodu bude pro příznivce Bohemians uzavřena tribuna u tramvaje, na které bude 550 fanoušků Baníku Ostrava. O dalších podrobnostech k zápasu s Baníkem, o vyzvedávání permanentních vstupenek a dalších novinkách z ďolíčku vás budeme informovat v pondělí večer.