Mužstvo odjelo na soustředění do Vrchlabí

Den po porážce s Českými Budějovicemi měli hráči na programu výběh do krčského lesa a v úterý už se v půl osmé ráno hlásili v kabině před odjezdem na soustředění. "Je před námi reprezentační přestávka a chceme ji využít k doplnění fyzických sil. Soustředění jsme měli naplánované už delší dobu a ani porážka na tom nic nezměnila," říká sportovní manažer Zbyněk Busta. V osm hodin ráno hráči vyrazili do Vrchlabí na tradiční místo. Ve Smejkalově boudě se tým připravuje v létě i v zimě. "Odjeli jsme v plné síle. Jsou s námi i zranění Bálek a Ordoš, aby absolvovali alespoň nějakou zátěž," doplňuje Busta. Hráči stráví ve Vrchlabí tři dny, pak je čeká volný víkend a příprava na Kladno.

Mužstvo odjelo na soustředění do Vrchlabí

Zkušení už vědí, co je ve Vrchlabí čeká. Kolem sedmé už trenéři netrpělivě čekají na kopci nad Smejkalovou boudou a vyhlížejí hráče před rozcvičkou. Až pak přijde na řadu snídaně a pak dopolední program. "Tentokrát jsme si objednali dvaatřicet kol a budeme jezdit i na kole," zpestřili trenéři hráčům fyzickou průpravu. První den urazili cyklisté kolem čtyřiceti kilometrů. Kromě kopců čeká na hráče i posilovna, trénování výbušnosti a samozřejmě i míč. I když ten jen ve velmi omezené míře.

Fotbalisté Bohemians se ze soustředění vrátí ve čtvrtek večer. "Věřím, že nám tyto tři dny pomohou v závěru podzimu. Zároveň máme možnost na soustředění rozebrat některé věci, na které není normálně čas. Celý příští týden už věnujeme přípravě na důležitý zápas na Kladně. Tam chceme uspět a uděláme pro to maximum," burcuje Busta. Na Kladno se chystá i mnoho příznivců Bohemians. "S vedením Kladna máme předjednáno, že Bohemka dostane k dispozici tisíc vstupenek pro naše fanoušky. Budeme je opět prodávat ve fanshopu v Ďolíčku. Přesný termín zahájení předprodeje uveřejníme brzy na Virtuálním Ďolíčku," řekl Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905.