Rezek už trénuje s mužstvem

Ve středu dopoledne poprvé po zranění vyběhl na trávník útočník Bohemians 1905 Jan Rezek. "Zatím jsem jen vyklusával. Mám za sebou čtrnáct dní bez tréninku a nesmíme nic uspěchat," hlásil po středečním tréninku. Jan Rezek si před čtrnácti dny natáhl sval a lékaři navíc v jeho stehenním svalu objevili drobnou trhlinu. "Ta už se zacelila, ale ještě není vyhráno," hlásí největší zimní posila Bohemians.

Rezek už trénuje s mužstvem

Start Jana Rezka v nedělním zápase se Slavií je stále nejistý. Rezek chyběl týmu už na Žižkově a proti Jablonci, v prvních dvou zápasech jara naopak patřil k nejlepším hráčům. Proti Plzni dal dokonce svůj první gól v zelenobílém dresu. "Moc mě mrzí, že jsem klukům nemohl pomoci v dalších dvou zápasech. Byl jsem alespoň v kabině a poté jsem trpěl na tribuně," popisuje Rezek svůj program při minulých utkáních.

Bohemians se připravují v Nymburce na přírodní trávě, v pátek čeká na tým trénink v Ďolíčku, stejně jako v sobotu. V neděli jede mužstvo na předzápasové soustředění a večer vyběhnou hráči ve 20:15 na Strahově k 21. kolu Gambrinus ligy. Jak moc do sestavy zasáhnou zranění, zatím není jisté. Určitě bude chybět kapitán Dalibor Slezák, který má čtyři žluté karty a zřejmě i brankář Radek Sňozík, kterého čeká asi jednozápasový trest za vyloučení v posledním zápase.