Střelec Rezek bude v Mostě chybět

Už podruhé odvrátil prohru Bohemians v poslední minutě zápasu, už podruhé to ale stačilo pouze na bod. Jan Rezek se trefil v poslední vteřině zápasu s Kladnem a odvrátil krutou prohru. Po gólu se ale příliš neradoval. "Moc jsme chtěli, moc jsme dřeli, ale zase jsme nevyhráli," pravil smutně Jan Rezek. Kromě bodové ztráty ho trápila i žluté karta. "Je to moje čtvrtá žlutá a nemůžu kvůli ní hrát v Mostě," dodal. Most má "štěstí" na vykartované hráče. Už v předchozím domácím utkání Mostu s Českými Budějovicemi nemohli hrát kvůli čtyřem žlutým kartám klíčoví hráči Jihočechů Vozábal a Hunal. Teď byl vykartován další důležitý hráč soupeře.

Střelec Rezek bude v Mostě chybět

Jan Rezek také proti Kladnu ukázal, že je platným hráčem Bohemky. V prvním poločase se bil na hrotu, na poslední desítky minut přešel do zálohy a nakonec i díky tomu skóroval. "V závěru už jsem se nepohyboval na hrotu, ale byl jsem malinko stažený. Díky tomu jsem se dostal k odraženému míči na velkém vápně. Měl jsem chvilku na zamíření, tlačil jsem míč na zadní tyč a naštěstí jsem to trefil přesně," popsal svůj druhý gól v Bohemce pětadvacetiletý fotbalista. "Všichni jsme dřeli a snažili jsme se konečně zlomit prokletí. Už to není možné. I ten bod se nakonec může ukázat jako důležitý. Přiblížili jsme se o bod Mostu, Kladno nám neodskočilo. Musíme se na to dívat pozitivně a nesmíme podlehnout zklamání, které se po každém takovém zápase násobí. Bojujeme dál, stále jsme ve hře," říká Jan Rezek.

Po úterním volnu se hráči znovu scházejí ve středu a budou se připravovat na pondělní duel v Mostě. "Je to pro nás další důležitý zápas. Musíme teď myslet jen na následující utkání. Nepočítat, nespekulovat," upozorňuje Rezek, který bude utkání v Mostě sledovat jen z tribuny.