Karel Rada: Společně do Mostu pro výhru

Zápas v Mostě je pro Bohemku dalším z řady klíčových. Kromě Českých Budějovic v žádném předchozím herně nezklamala, ale stále chybí tři body k tomu, aby se tým psychicky zvednul a převalil se přes příčky, které znamenají pád o soutěž níž. Do Mostu pojede tým už o den dříve, předzápasové soustředění je při takových zápasech pravidlem. V Mostu bude znovu k hlavním vůdcům mužstva patřit Karel Rada. „Celá kabina si uvědomuje důležitost tohoto zápasu. Spoléháme na vlastní schopnosti i na fanoušky. Je to jedna z velkých příležitostí, jak se posunout k záchraně a musíme při ní táhnout všichni za jeden provaz,“ říká Karel Rada. Stovky fanoušků Bohemians v hledišti může rozšířit každý z vás – vstupenky jsou v prodeji ještě v pátek do 17 hodin a v pondělí od 11 do 12 hodin. Další vstupenky budou k dispozici i na stadionu. Do sektoru fanoušků Bohemians stojí jedna vstupenka 70 Kč.

Karel Rada: Společně do Mostu pro výhru

Karel Rada už ve fotbalové kariéře prožil hodně fotbalových příběhů a může srovnávat. „Nic není ztracené, v takové pozici už bylo mnoho týmů. Nesmíme přestat věřit, to by byla chyba. Jedeme pro vítězství, musíme to ukopat jakýmkoliv způsobem,“ burcuje Karel Rada. „Kabina cítí podporu fanoušků. Minulý týden nám fanoušci do kabiny poslali obraz. Víme, že jsou s námi a budeme bojovat i za ně,“ vzkazuje z kabiny na tribunu. V Mostu nemůže hrát Jan Rezek, přesto se na sever Čech vypraví a půjde povzbudit Bohemku i do kotle, kam ho pozvali „Kolísovci“, jedna z neoficiálních frakcí zelenobílého kotle.

Bohemku povede poprvé jako hlavní kouč Michal Zach. Mužstvo převzal ve čtvrtek a absolvoval s ním už první tréninky. „Samozřejmě každý trenér má odlišný styl. Michal Zach do toho přinesl určité novinky, ale teď je především na nás, abychom vyhráli,“ říká Karel Rada. „Bohemka patří do ligy a to chceme dokázat,“ dodává.

Zápas v Mostě začíná v pondělí v 17:15 a všichni fanoušci Bohemky jsou srdečně zváni do hlediště. Tři autobusy a další stovky fanoušků po vlastní ose poženou tým za prvním jarním vítězstvím.