EURO 2008 v Ďolíčku

O víkendu začíná evropský šampionát 2008 a vy ho můžete strávit ve společnosti fanoušků Bohemians. Na každý zápas českého týmu bude otevřena venkovní restaurace na stadionu v Ďolíčku a pro fanoušky budou připraveny i zajímavé akce. Utkání můžete sledovat na velké plazmové obrazovce,  popíjet k tomu pivko, dát si klobásu, nakoupit ve fanshopu a vsadit si ve Fortuně. Startujeme již v sobotu 7. června. Brány stadionu se otevřou již kolem čtvrté hodiny. Každý, kdo si ve fanshopu koupí skleněný půllitr, dostane dvě točená piva zdarma.

EURO 2008 v Ďolíčku

„Nechceme z toho dělat žádnou velkou show, jen chceme fanouškům Bohemky nabídnout možnost sledovat zápasy společně na stadionu Bohemky. K tomu jim chceme vytvořit dobré zázemí,“ říká Lukáš Přibyl. V sobotu bude od čtyř hodin otevřen stánek s občerstvením a fanshop. V něm si můžete koupit půllitr a k tomu dostanete dva kupony na pivo zdarma. Ve vašem Ďolíčku si tak můžete užít společné sledování fotbalu Česko – Švýcarsko, který začíná v 18 hodin, ale ještě předtím proběhne slavnostní zahájení šampionátu. Fanshop i občerstvení budou mít otevřeno přibližně do půl deváté, v případě potřeby i déle.

Druhý zápas na EURU sehraje česká reprezentace ve středu 11. června od 18 hodin proti Portugalsku. Ďolíček bude znovu otevřen pro všechny fanoušky. Na náměstíčku bude znovu promítán fotbal, ale ještě předtím dojde ke slavnostnímu otevření pobočky Fortuna, která je na ochozu hlavní tribuny. Krátce před pátou hodinou bude pobočka Fortuna slavnostně otevřena a nebudou u toho chybět brankář Bohemians Radek Sňozík, záložník Ivan Hašek a zástupci klubu. Přímo na Bohemce si tak budete moci vsadit na zápas. I ve středu samozřejmě platí akce za půllitr dvě piva zdarma. Středeční sledování fotbalu tak může být ještě zajímavější.

Poslední zápas ve skupině proti Turecku sehrají Češi v neděli 15. 6 od 20:15. I tento zápas budete moci vidět na stadionu Bohemians, jehož brány se otevřou kolem 19. hodiny. Fanshop, občerstvení, Fortuna – to vše bude pro vás připraveno. Sledujte boj o postup ze skupiny ve společnosti zelenobílých kamarádů.

Případné čtvrtfinále by ve čtvrtek 19. 6. mohlo navázat přímo na Léto s Klokanem. Vyplňte si letní přestávku fotbalem, sledujte EURO v Ďolíčku.