Nová Včelnice se těší na Bohemku

Fanoušci Bohemians i samotný tým míří na jih Čech. V sobotu sehrají Klokani jeden z tradičních turnajů v Nové Včelnici. Od 13 hodin čeká na zelenobílé první zápas s Artmedií Bratislava. Dle výsledku zápasu se pak svěřenci trenéra Pavla Hoftycha střetnou s někým z dvojice Liberec - České Budějovice. Vstupné na fotbalové odpoledne stojí 100 Kč, děti mají vstup zdarma. "Problémy s kolenem má Pavel Lukáš, který bude v Nové Včelnici chybět. Nejede s námi ani Honza Morávek, kterému začíná soustředění před evropským šampionátem devatenáctiletých," vypočítává jediné dvě ztráty trenér Pavel Hoftych. Na programu turnaje je i zápas osobností, kde uvidíte v akci i trenéry Bohemians 1905.

Nová Včelnice se těší na Bohemku

45. ročník fotbalového turnaje o pohár města Nová Včelnice se hraje na městském stadionu. Nová Včelnice je vzdálena 140 km od Prahy a leží nedaleko Jindřichova Hradce.

Nejvhodnější spojení je autobusem. Z Prahy Florence odjíždí spoj v 9:00, přestoupíte na nádraží v Humpolci a autobusem s odjezdem v 11:15 se dopravíte do Nové Včelnice, kam autobus přijíždí ve 12:05.

Nová Včelnice tradičně nabízí nejen fotbal. Pochutnat si můžete na výborných uzených makrelách a dalších laskominách. Výlet do Nové Včelnice se určitě vyplatí celé rodině.

TURNAJ V NOVÉ VČELNICI
Termín: sobota 5. července 2008
Místo: městský stadion Nová Včelnice
Pořadatel: oddíl kopané TJ Nová Včelnice

Účastníci:
 Artmedie Bratislava
 Slovan Liberec
 SK Dynamo České Budějovice
 Bohemians 1905
 
Časový pořad:
 11,30 - Liberec - SK ČB
 13,00 - Artmedie - Bohemians
 14,30 - exhibiční utkání
 16,00 - utkání o 3.místo
 17,15 - finále
 19,00 - zakončení, předání cen

Hrací doba:
 vyřazovací zápasy - 2x35 min.
 o umístění - 2x40 min.