Juniorka se vrátila ze soustředění

Rezerva Bohemians v čele s trenérem Pavlem Medynským má za sebou soustředění v Orlických horách, během kterého sehráli mladí Klokani i jedno přípravné utkání s Náchodem. Ve čtvrtek se rezerva Bohemky vrátila do Prahy a v sobotu ji čeká další přípravný zápas. Od 15 hodin sehrají v Běchovicích utkání s Vyšehradem. „Pro podzim chceme mít v kádru přibližně šestnáct hráčů a dva brankáře. Současný tým už se příliš měnit nebude,“ řekl trenér Pavel Medynský.

Juniorka se vrátila ze soustředění

Čtyřdenní soustředění sloužilo k nabrání fyzických sil a k utužení party nového týmu. „Juniorka začíná žít svým životem. Toto soustředění mělo za cíl utužit kolektiv, stmelit novou partu. Jsou tu především mladí kluci. Jak jsem většinu z nich poznal, jsou poctiví a především chtějí makat pro Bohemku. Jsou tu hráči s potenciálem pro áčko, což je pro nás důležité a cílem juniorky je takových hráčů připravit co nejvíce,“ vysvětlil účel soustředění Pavel Medynský.

Ve středu rezerva sehrála přípravné utkání s Náchodem. Zápas skončil remízou 3:3 a k vidění byly pěkné akce na obou stranách. „Vzhledem k tomu, že jsme na začátku přípravy, tak to bylo velmi dobré utkání,“ řekl Medynský o zápase, kterému přihlíželo přibližně 100 fanoušků.

Náchod – Bohemians 1905 3:3
Branky Bohemians: 19´ 1:1 Jakobovský (as.Pivarník),55´ 1:2 Busta (as.Paluka), 76´ 3:3 Paluka (as. Holzknecht)
Bohemians 1905 - 1.poločas: Hrábek – Císař, Kolísek, Brhlík, Engelmann – Sirový, Jakobovský, Kyloušek, Pavlík – Pivarník, Dvořák.
Bohemians 1905 - 2.poločas: Židlický – Baubín, Ptáček, Busta, Engelmann (67. Císař) – Holzknecht, Brhlík (67. Jakobovský), Novák, Paluka – Dvořák (67. Sirový), Pivarník (67. Kyloušek).