Ve středu generálka se Žižkovem

Po dvou remízách na sobotním turnaji v Německu se fotbalisté Bohemians chystají na poslední zápas před začátkem sezony. Ve středu 23. července od 18 hodin přivítají v Ďolíčku fotbalisty prvoligové Viktorie Žižkov. Při utkání budou poprvé představeny nové zelenobílé dresy, které zároveň budou v prodeji i ve fanshopu. Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na utkání zdarma, pro ostatní fanoušky je vstupné za 30 Kč na všechny tribuny. "Stačí ukázat novou permanentku nebo voucher a fanoušek může jít zdarma. Zároveň bude na stadionu probíhat výměna i prodej permanentních vstupenek a také prodej vstupenek na první utkání druhé ligy v Ústí nad Labem," shrnul lákadla středečního duelu Lukáš Přibyl.

Ve středu generálka se Žižkovem

Stadion bude otevřen v 16 hodin, dvě hodiny před výkopem. Vstup na stadion a prodej vstupenek bude probíhat jen u hlavní brány z Vršovické ulice. Na stadionu však můžete na všechny tribuny bez nároku na místo. To platí pro všechny fanoušky. Otevřen bude fanshop i stánky s občerstvením. Ve fanshopu si můžete koupit nové dresy Bohemky za 990 Kč. "Jsou to zase o třídu lepší dresy než v minulé sezoně. Jsou pruhované i na rukávech a na zádech. Věříme, že se fanouškům budou líbit. V prodeji jsou originály, ve kterých hrají přímo hráči, ne repliky," dodal ředitel klubu. V nových dresech vyběhnou i hráči na trávník.

Během celého zápasu probíhá v prostorech V.I.P. prodej a výměna permanentních vstupenek pro nadcházející sezonu. Před fanshopem budou prodávány vstupenky na první utkání druhé ligy Ústí - Bohemians. Bohemka má vyčleněnou celou podélnou tribunu - sektor B. Jedna vstupenka stojí 40 Kč. Bohemka opět vypraví autobusový zájezd, tentokrát si však vstupenky zakupte individuálně na stadionu Bohemians. Podrobnosti budou zveřejněny v dalších dnech.