Havránek má nulu, sen se mu ale nesplnil

Na tenhle den se těšil jako malý kluk. Brankář Jiří Havránek chytal před zaplněným Ďolíčkem v dresu Bohemians, připsal si čisté konto, ale přesto úplně spokojený nebyl.  "Měl jsem doslova životní sen, že mi po zápase předá cenu pro nejlepšího hráče Orion." Právě hip hopový zpěvák a patron dnešního utkání  je vzorem mladého gólmana. Jako patrona utkání ho doporučili právě samotní hráči. Orionova muzika zní často v kabině Bohemky, Orion je navíc velkým fanouškem Klokanů.

Havránek má nulu, sen se mu ale nesplnil

Havránek byl po celý zápas téměř bez práce, přesto tajně doufal v pozápasové dostaveníčko s ikonou českého rapu. Pocty se ale dostalo střelci jediné branky utkání Rychlíkovi. "Cenu Jirkovi určitě brát nebudu, zaslouží si jí.  Snad se předání nějaké ceny od Oriona ještě někdy v životě dočkám i já," doufal po utkání Havránek.

Zakladatel skupiny Peneři strýčka Homeboye je věrným fanouškem Bohemians již od útlého dětství a na jeho vystoupeních jsou často k vidění symboly s klokanem ve znaku. Uznávaný český raper, který dělá pro mnohé specifický styl muziky, byl oceněn už i českou hudební akademií a na hudebním poli patří k nejlepším českým muzikantům. Havránek se do jeho tvorby zamiloval a nejen to. "Úplně mi změnil pohled na život, je to můj idol. Dostal mě k tomuto stylu muziky a dost mě ovlivnil i v životním stylu. Často si ho pouštíme v kabině, dokáže nás správně nabudit," vysvětluje nadějný brankář.

Součástí ceny bylo i nové CD Oriona. "Samozřejmě, že jsme ho tam hned šoupli," doplňuje odchovanec Bohemky. Hlas Oriona se tak po vítězném utkání se Sokolovem nesl kabinou hráčů Bohemians.