Dalibor Slezák bude chybět tři zápasy

Na dnešním jednání pozastavila Disciplinární komise ČMFS útočníkovi Bohemians 1905 Daliboru Slezákovi činnost pro nadcházející tři zápasy za vyloučení v Čáslavi. Vzhledem k prohřešku uvedenému v zápise o utkání jde o nejnižší možnou sazbu, která se v tomto případě pohybuje od tří týdnů do čtyř měsíců. Během disciplinárního řízení na Strahově zastupoval Bohemians 1905 sportovní ředitel klubu Jiří Steinbroch, který kvitoval velmi korektní jednání ze strany disciplinární komise pod vedením JUDr. Alexandra Karolyiho.

Dalibor Slezák bude chybět tři zápasy

Na příští zasedání Disciplinární komise ČMFS byl předvolán zástupce klubu FC Zenit Čáslav, se kterým bude projednána nedostatečná pořadatelská služba během zápasu Čáslav - Bohemians 1905.

"Absence Dalibora Slezáka je pro nás vzhledem k jeho výkonnosti citelným oslabením, ale hned v úvodu sezony jsme se už museli bez Dalibora obejít v několika zápasech. Myslím si, že jej dokážeme nahradit i vzhledem k tomu, že se uzdravuje Lukáš Hartig a své kvality nám již v Čáslavi naznačil Aziz Ibragimov," dodal sportovní ředitel Jiří Steinbroch k absenci Slezáka pro příští zápasy.