S Fortunou za Bohemkou do Opavy

<b>ZÁJEZD JE UŽ VYPRODÁN!</b> Bohemku čeká poslední výjezd sezony. Věnujte Bohemce poslední víkend v tomto roce a pojeďte v sobotu do Opavy. Bohemians bojují o udržení prvního místa v tabulce a budou potřebovat pomoc stovek fanoušků. Bohemka tradičně pořádá zájezd s Fortunou za Bohemkou. Za 100 (či 150) Kč se můžete autobusem vypravit do Opavy a zpět. Stačí se přihlásit. Účastníci autobusových zájezdů budou mít vstupenky k dispozici pro zakoupení přímo v autobuse, ostatní fanoušci si je budou moci koupit ve fanshopu během pracovního týdne. <strong>Vstupenky jsou již v prodeji až do pátku, jedna stojí 50 kč.</strong> Utkání se hraje v sobotu od 16 hodin. Seznam přihlášených <a href="http://www.fc-bohemians.cz/vyjezd/opava_15_11_08.pdf" target="_blank"><strong>naleznete ZDE</strong></a>.

Sraz přihlášených fanoušků a fanynek v 07:30 hodin na stadiónu Bohemky, odjezd v 08:30 hodin. Dřívější odjezd je dán delší vzdáleností a případnými zhoršenými klimatickými podmínkami.

Přihlášky u Michala Holase pomocí kontaktního formuláře v článku na internetu, nebo mailem na zajezdy@fc-bohemians.cz nebo pomocí SMS na mobil 606 814 521. Do SMS uveďte jména přihlášených (+ zda vlastníte permanentku nebo jste členem DFB), do mailu i telefonická spojení (+ zda vlastníte permanentku nebo jste členem DFB). Při vstupu do autobusu s sebou přineste průkaz člena DFB nebo permanentku, abyste mohli prokázat nárok na slevu. Účastníci zájezdu si vstupenku zakoupí v autobuse. Cena zájezdu - pro členy DFB nebo držitele permanentek 100,- Kč, pro ostatní fanoušky Bohemky 150 Kč. Prosíme, abyste při placení zájezdu a lístku na utkání měli připravené přesně odpočítané peníze.

Seznam přihlášených naleznete ZDE.