Derby se blíží, chystá se i fanshop

Do zápasu s Duklou už zbývá jen pár dní. Pravidelně vám budeme přinášet novinky, které vás nyní čekají v Ďolíčku. I ve Vršovicích vrcholí přípravy na jarní premiéru. Ve středu proběhne tisková konference, večer pak setkání s fanoušky. Fanoušky Bohemians a nejen je už zachvátila fotbalová horečka. Vstupenky na zápas s Duklou rychle mizí, v úterý večer si už místa na stadionu zajistilo přes šest a půl tisíce fanoušků. Zbývá ještě pár dní předprodeje a několik stovek vstupenek v předprodeji. Nejfrekventovanějším místem předprodeje je fanshop přímo na stadionu v Ďolíčku. Právě fanshop se důkladně připravuje na nával fanoušků a přichystal i na jaro další novinky.

Derby se blíží, chystá se i fanshop

Velký zájem je o služby eshopu, který rozšiřuje své služby. „Je to rozšíření distribuce balíků objednaných přes eshop na Slovensko. Fanoušci ze Slovenska si nyní mohou pohodlně nechat poslat balík suvenýrů až do domu za poplatek 220 korun,“ přibližuje distribuční novinku Jakub Havrda, manažer fanshopu. Mezi žádané novinky především mezi fanynkami bude určitě patřit růžová šála se zelenobílými detaily a logem klubu, která už navazuje na triko stejné barvy. „Vzali jsme v poraz i návrhy fanoušků na diskusním fóru. K dispozici je tak například USB flash v barvách klubu nebo nové odznaky,“ doplňuje Havrda.

Seznam novinek, které můžete zakoupit ve fanshopu:
• 2 nové šály
• Ponožky kotníčkové i dlouhé
• Ponožka na mobil
• Odznak kulatý a odznak prapor
• Míč velký Bohemians
• USB Flashdisk 2GB
• Polštář dres
• Balzám na rty a clony do auta s inovovaným designem

Další nové suvenýry můžete koupit již při zápase s Duklou. Např. jde o rozšíření kolekce Bushman, trenky zelené UMBRO, 2 nová pánská trika a 1 dámské, zelenobílé paruky a jiné. Pokud chcete nakoupit výhodně se slevou, fanshop nabízí triko s logem, triko Chicago, triko zelené velké logo, jeden kus za 160 resp. 180,-.

Navíc nejpozději na zápase s Duklou (případně do vyprodání zásob) máte možnost zakoupit za likvidační cenu 150 Kč kalendář 2009, diář kožený 2009, triko s fotografií hráče. Nezmeškejte poslední příležitost k zakoupení, tyto suvenýry nejpozději po zápase s Duklou zmizí z nabídky, jedná se o poslední kusy. Je to ideální možnost, jak si ve fanshopu pořídit něco levného například při nákupu vstupenek.

OTEVÍRACÍ DOBA FANSHOPU:
Pondělí  11-17
Úterý 11-17
Středa 12-19
Čtvrtek 11-17
Pátek 11-17