Vstupenky budou i v neděli, přijďte včas

Pražské derby opráší zažité zvyklosti při zápasech v Ďolíčku. Můžete to zažít na vlastní oči. Během pátku a soboty se budou prodávat ještě poslední vstupenky v předprodeji, dvě hodiny před zápasem se otevřou pokladny se zbylými vstupenkami. „Budou se prodávat vstupenky na obě tribuny za brankou. Propadly i některé rezervace, v prodeji bude přibližně sedm stovek vstupenek, takže i v neděli se dají na stadionu Bohemky sehnat lístky na fotbalovou událost víkendu,“ říká Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905. Stadion a všechny stánky s občerstvením, stejně jako fanshop, se otvírají v 15 hodin.

Vstupenky budou i v neděli, přijďte včas

8. březen v dřívějších letech byl zasvěcen ženám. Chceme i jim udělat radost a proto každá žena dostane při vstupu drobnou pozornost. Muži si mohou koupit magazín Klokan a vyplnit dotazník, který budou společně s tužkami rozdávat dobrovolníci v dresech přímo u vchodu. „Prosíme fanoušky, aby dotazníky odevzdávali do označených krabic, které budou po celém stadionu. Data z anonymního výzkumu klub využije při dalších akcích pro fanoušky,“ žádá Lukáš Přibyl fanoušky o spolupráci.

Fanoušci se i během zápasu mohou aktivně zapojit do dění. Pokračuje sms anketa o cenu UMBRO hráč utkání. Získá ji hráč, který obdrží nejvíce hlasů od fanoušků prostřednictvím sms zpráv. Podrobná pravidla naleznete v magazínu Klokan nebo je uslyšíte z rozhlasu přímo na stadionu. Hlasovat můžete i z domova a propojit se tak alespoň virtuálně s Ďolíčkem. Průběh zápasu bude v přímém přenosu přenášet Rádio Bohemka a textový online na internetových stránkách Bohemians 1905.

U vchodů budou probíhat běžné osobní prohlídky. Dukla prodala 200 vstupenek a bude mít k dipozici dvě části tribuny D. Na všechny tribuny je zakázáno vnášet pyrotechniku. Pokud bude někomu při vstupu na stadion odhalena, bude předán Policii ČR a dle nových norem, je již držení pyrotechniky důvodem k zadržení. "I vzhledem k tomu, že bude plný stadion, je použítí pyrotechniky striktně zakázáno a věříme, že to budou fanoušci respektovat, protože by to v případě nedodržení poškodilo především klub," říká Lukáš Přibyl.

Pražské derby v podání ročníků narození 2003 uvidí fanoušci o přestávce. „Tentokrát jsme zvolili tento program, jelikož i pro fanoušky to bude určitě příjemné rozptýlení a pro pětileté fotbalisty to bude životní zápas před plnými tribunami. V dalších jarních zápasech chceme o poločase střídat představení legend klubu a právě zápasy nejmladších přípravek,“ popsal přestávkový program ředitel klubu. „I při zápase s Duklou je ale možné si zakoupit již vydané kartičky Společenství legend. Stánek bude otevřen před fanshopem,“ dodal Přibyl. V jednání je i prodej vstupenek na další utkání Bohemky do Sokolova. Tam se hraje v sobotu 14.3 od 10:15. Bohemka pořádá tradiční autobusový zájezd, vstupenky si však bude nutné koupit předem, v autobusech již nebudou k dostání. 

V neděli přijďte včas, vstupenky ještě zakoupíte na pokladnách a vychutnejte si znovu atmosféru bouřícího Ďolíčku.