Sňozík: Dukla je dějepis, jedeme dál

Po utkání zněl z kabiny fotbalistů Bohemians vítězný pokřik. Bohemka si připsala důležité tři body a na čele tabulky získala čtyřbodový náskok. „Konec soutěže je ještě daleko, o postupu teď nemůžeme mluvit. Vyhráli jsme, to nás těší, ale zápas s Duklou už patří do dějepisu a my musíme vyhrávat dál. Zůstáváme na zemi, kdybychom byli na hrušce, tak nás trenér rychle shodí dolů,“ řekl po utkání brankář Radek Sňozík, který v hlasování fanoušků dostal nejvíce hlasů a obdržel cenu UMBRO hráč utkání.

Sňozík: Dukla je dějepis, jedeme dál

Radek Sňozík byl jistotou za obranou Bohemky. Zejména ve druhé půli si zachytal. Jistě sbíral centry ze stran a nedal možnost vysokému Blahovi, aby vážně zakončil. „Měl tam jednu hlavičku, ale tu jsem měl pod kontrolou,“ hlásil gólman Bohemians 1905. Pak ho ještě ohrozila střela Kolomazníka. „Raději jsem ji vyrazil do strany, byla to dobrá střela,“ dodal Sňozík. Větší gólovou šanci si Dukla nevytvořila, i když měla ve druhé půli herní převahu. Navíc Klokani hráli posledních dvacet minut o deseti. „Měl jsem trochu obavy, co přijde, ale naštěstí máme zkušené zadáky, kteří toho soupeři moc nedovolili. Spoustu práce odvedl Dalibor Slezák, který na hrotu obíhal obránce, a ti mohli jen nakopávat míče, se kterými si Marek Nikl dobře poradil,“ chválil své spoluhráče Radek Sňozík.

Spokojeni byli nakonec všichni, i když několik hráčů trápily zdravotní problémy. „Mám asi trochu zvýšenou teplotu, není mi moc dobře,“ hlásil po zápase Jan Morávek, který spěchal do postele, aby případný virus rychle zlikvidoval. „Byl to hodně ostrý start. Pomohli nám lidi, takže jsme to dotáhli,“ řekl Morávek. „Je to paráda, hrát před takovou kulisou. To je možné jen na Bohemce,“ dodal Radek Sňozík.

Bohemians mají v čele tabulky čtyřbodový náskok na Jihlavu, na Duklu mají Klokani k dobru šest bodů. „Ostatní výsledky moc nesledujeme. Do ligy je ještě daleko, takže o postupu se vůbec bavit nemůžeme. Teď myslíme na Sokolov, to je náš nejbližší cíl,“ zopakoval Sňozík hlas kabiny.