Tecnocasa se představuje fanouškům

Fanouškům Bohemians 1905 se představuje další ze sponzorů Bohemky. Společnost Tecnocasa Vám nabízí kvalitní a profesionální pomoc při řešení otázky prodeje, koupě či pronájmu nemovitosti, též služeb s tím související, jako je zajištění financování, právní pomoc či zápis do katastru nemovitostí. Chcete si pronajmout nebo koupit byt blízko Ďolíčku? Tecnocasa zná odpověď. V bytě této společnosti nedaleko stadionu Bohemians bydlí i trenér Pavel Hoftych. Šéf české Tecnocasy Vincenzo De Blasio představuje fanouškům Bohemians nabídku společnosti. V levém sloupci na hlavní stránce webu Bohemians naleznete odkaz na společnost Tecnocasa a dotazník, ve kterém můžete sdělit své požadavky.

Tecnocasa se představuje fanouškům

Co je náplní společnosti Tecnocasa a čím mi může být prospěšná?
"Tecnocasa je síť realitních kanceláří, které mezi sebou vzájemně spolupracují. Každá kancelář pracuje lokálně ve svém okolí a protože ho zná dokonale, nabízí kvalitní realitní služby, stejně jako právní servis a finanční služby. Společnost byla založena v Itálii v roce 1986 panem dr. Orestem Pasqualim. V současnosti působí v devíti zemích Evropy a také v Mexiku. Na celém světě bylo otevřeno již více než 5.000 poboček."

Jak může společnost Tecnocasa pomoci fanouškům Bohemky, kdyby chtěli bydlet například blízko Ďolíčku?
"Jedna z našich poboček sídlí v blízkém sousedství stadionu, v ulici Finská 1. Z tohoto důvodu máme k této lokalitě velmi blízko.  Máme tedy dokonalý přehled o vývoji cen a nemovitostech  v širším okolí vršovického Ďolíčku. Na měsíc březen jsme připravili akci pro příznivce Bohemky. Nabízíme zdarma ocenění nemovitosti nebo výpočet splátkového kalendáře na hypotéku.  Na internetových stránkách www.bohemians1905.cz je umístěn formulář, kde nám můžete sdělit, s čím potřebujete poradit. Jsme tu od toho, abychom Vám dokázali pomoci."

Společnost Tecnocasa  má zelenobílé logo a působí na Praze 10. Sledujete  výsledky  Bohemky, když už nás tolik věcí spojuje?
"Tecnocasa je původem italská společnost a právě v Itálii má fotbal svou hlubokou tradici.  Na Apeninském poloostrově je fotbal důležitou součástí života a pouze ti nejlepší ve svém oboru mají možnost spojit své jméno, zkušenosti a dovednosti s fotbalovým klubem. Výsledky Bohemians samozřejmě pravidelně sledujeme a naši pracovníci navštěvují domácí zápasy. Společnost Tecnocasa má i svůj vlastní fotbalový tým,  máme tedy i k aktivnímu fotbalu velmi blízko. Nelze opomenout barevnou podobnost loga, což je další důležitý bod, který nás spojuje."

Sponzoruje Tecnocasa i jiné fotbalové kluby ve světě a proč právě fotbal?
"Fotbal je nejpopulárnější sport v České republice a Bohemians jeden z nejtradičnějších klubů. Proto je ctí naší společnosti spojit své jméno se jménem Bohemians 1905. Velmi oceňujeme práci Bohemians s mládeží. Cílem naší společnosti je podpora mládežnického fotbalu i sportu obecně." 

Jaké jsou cíle společnosti Tecnocasa v České republice?
"Zde můžeme vidět podobnost mezi snahou Bohemians a společností Tecnocasa. Cílem Bohemians je postoupit do první ligy a tam hrát důstojnou roli pro potěchu svých fanoušků. Stejně tak i cílem společnosti Tecnocasa, po vstoupení na český trh, je dostat se na vrchol.....  Za tím však stojí práce a opět práce. Proto pracujme společně na postupu Bohemians i společnosti Tecnocasa do ´první ligy´."