Fanoušci kupují lístky, HFK se blíží

Zápas s HFK Olomouc se přiblížil, Bohemku čeká druhý domácí jarní zápas. První duel s Duklou byl vyprodaný, do hlediště přišlo 7 500 diváků. „Také o zápas s HFK je velký zájem. V předprodeji jsme sice neprodali tolik vstupenek jako na Duklu, ale například ve srovnání s podzimem se předprodej dá srovnat jen se zápasem s Jihlavou, kdy bylo také téměř vyprodáno. S žádným jiným zápasem se to srovnávat nedá. Fanoušci se viditelně těší a lákají je i dosavadní výsledky,“ hlásí Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905. Brány stadionu se otevřou v 16:30, v prodeji budou na pokladnách vstupenky na všechny čtyři tribuny.

Fanoušci kupují lístky, HFK se blíží

Před utkáním s Duklou každá žena při vstupu dostala od žáků Bohemians zelenobílý tulipán. „Doufáme, že to udělalo dívkám a ženám radost a že se do Ďolíčku zase vrátí. Rozdali jsme necelou tisícovku tulipánů, což znamená, že na zápase byl minimálně stejný počet žen, což je velmi zajímavé číslo,“ připomněl ředitel klubu akci z minulého utkání. Také tentokrát přichystal klub ve spolupráci s firmou UMBRO akci pro fanoušky. „Před zápasem vhodí hráči do hlediště deset minimíčů. Každý držitel míče se stává výhercem slevy do obchodu firmy UMBRO. Navíc má možnost získat i originální dres Bohemky. Více se fanoušci dozví od hlasatele přímo před utkáním,“ láká fanoušky ředitel Bohemians 1905.

Při utkání s HFK Olomouc již budou v prodeji vstupenky na další utkání Bohemky, v Mostě. Jedna vstupenka stojí 50 Kč, v prodeji budou před fanshopem. „Očekáváme do Mostu velkou výpravu příznivců Bohemky, proto jsme v první fázi objednali pět set vstupenek,“ doplňuje Přibyl. Vstupenky si musí zakoupit i účastníci oficiálního autobusového zájezdu klubu. Společně se vstupenkami budou před fanshopem v prodeji i kartičky Společenství legend Bohemians.

Také fanshop je připraven na utkání. K zahájení jarní části ligy pro Vás fanshop připravil novinky, které jste mohli shlédnout a zakoupit již při minulém zápase s Duklou, jako např. kotníčkové i dlouhé ponožky, nové odznaky, 2 GB USB flash disk a další, z nichž Vás ovšem nejvíce zaujala dvě nová trika – zelené s logem, na zádech s hymnou Bohemky a černé, ve kterém nyní můžete potkat i hráče Bohemians. Největším prodejním trhákem se ovšem staly ponožka na mobil a dámská růžová šála.

Další novinky jsou přichystány na zápas s HFK. Např. jde o rozšíření kolekce Bushman – nově můžete zakoupit klobouk (590,-), vestu (1 850,-) a nový typ mikiny (1 550,-) Dále  zelené trenky Umbro, dospělé i dětské, zeleno-bílé paruky, šátek, černou šusťákovou bundu a flaušovou zelenou vestu, samozřejmě s logem Bohemky.

Přijďte znovu do Ďolíčku a užijte si krásný nedělní večer!