C - žáci vyloupili Plzeň, stříleli stopeři

Mladší žákovský výběr Bohemians zvítězil na půdě plzeňské Viktorie 2:0 a připsal si tři body, které mohou po psychické stránce výrazně povzbudit tým, který je zatím v dolní polovině tabulky. Střeleckou nemohoucnost Klokanů protrhl tvrdou střelou z penalty Müller. Pojistku pak zajistil důrazný Kostka.

C - žáci vyloupili Plzeň, stříleli stopeři

Utkání mělo prakticky po celý svůj průběh jednotný ráz. Bohemians tlačili svého soupeře před jeho pokutové území a tam pálili jednu šanci za druhou. Zejména útočník Fiala, jako by při cestě na utkání koukal na nejlepší kousky Pavla Kuky. Když už gólem neskončily ani střely do prázdné brány, vypadalo to s Vršovickými zle. Alespoň co se týče vstřelení branky. Vzadu nemusela obrana řešit závažnější problém, a tak se i stoperská dvojice Müller - Kostka často vydávala přečíslit svého soupeře. Ten měl děravý zejména střed obrany, ale toho hráči v zeleno-bílém nedokázali využít. Poločas končil za bezbrankového stavu.

Druhé dějství se hrálo opět podle stejných not a stále byl v hlavní roli Fiala. Nejprve neproměnil další jasnou šanci, ale pak se přihlásil o roli hrdiny svého týmu. Na Fialův průnik vápnem zareagovali plzenští faulem. Z následného pokutového kopu otevřel skóre stoper David Müller. Po gólu ale Klokani vypnuli a nechali hrát Viktorii, která za to mohla trestat, ale ojedinělá šance Západočechů nebyla využita. Poté se vše nastěhovalo k vápnu domácích, kde se chystal rohový kop. V situaci o chvilku poté si nejdůrazněji počínal další stoper-střelec Kostka, který doslova dotlačil balon do brány.

Bohemians zvítězili v Plzni 2:0 a posunuli se na 12. místo tabulky.

Branky: Müller, Kostka
Sestava Bohemians 1905: Bartůněk - Veselý, Müller, Kostka, Charvát - Radimský, Přibyl, Houštěcký, Rohlíček (Nábělek), Šestina - Fiala (Kříž)