V neděli autogramiáda ve stánku ČSOB

Nedělní zápas se Slováckem přiláká do hlediště znovu tisíce fanoušků Bohemians. A na Bohemce to není jen o fotbale. U vchodu dostane každý fanoušek informační leták o společném charitativním projektu Českomoravského fotbalového svazu a Ligy proti rakovině Praha „JSME PRVNÍ, ALE VE ŠPATNÉ LIZE“, který se týká  boje proti rakovině tlustého střeva a konečníku. Bohemka se k tomuto projektu připojila a prostřednictvím magazínu a letáků upozorní i svoje fanoušky na všechny nástrashy doby. Před utkáním s 1. FC Slovácko také proběhne autogramiáda dvou našich hráčů. Ve stanu ČSOB penzijního fondu Stabilita, který bude umístěn na náměstíčku vedle stánku s občerstvením, Vám budou k dispozici dva naši hráči. Jedním z nich je Lukáš Adam, který nemůže k nedělnímu utkání nastoupit z důvodu čtyřech žlutých karet.

V neděli autogramiáda ve stánku ČSOB

Vedle podpisů našich hráčů máte příležitost získat informace o možnosti uzavřít penzijní připojištění s ČSOB penzijním fondem Stabilita. Pokud se rozhodnete penzijní připojištění uzavřít, pomůžete tím našemu fotbalovému klubu, neboť penzijní fond Stabilita, který je novým partnerem klubu, se zavázal vyplatit za každou smlouvu podepsanou s příznivcem Bohemky částku 1.000,- Kč do našeho rozpočtu. Vedle toho, že pomůžete našemu klubu, máte možnost získat od klubu slevu 300,- Kč na nákup produktů fanshopu. Autogramiáda začíná v 15:45 a skončí v 16:30. Přijďte v neděli na autogramiádu a získejte informace o možnostech penzijního připojištění. Penzijní fond Stabilita a Bohemians 1905 se na Vás těší.

Před fanshopem budou v prodeji vstupenky na následující utkání do Jihlavy. Prodej vstupenek v předprodeji je omezen, ale do Jihlavy se určitě vydají stovky fanoušků a vytvoří Bohemce v důležitém utkání bouřlivou kulisu. O přestávce zápasu se Slováckem se můžete pobavit zápasem přípravek, jak už je na Bohemce tradicí.

Tentokrát nebude možné přecházet v průběhu zápasu na tribunu D, protože přijede početná skupina fanoušků Slovácka a klub chce předejít možným problémům. Pokud tedy chcete jít během zápasu na obě tribuny, musíte si již před zápasem koupit vstupenku na tribunu D. Zápas se Slováckem začíná v Ďolíčku v neděli v 17 hodin.