A - dorost: Bohemians 1905 - Most 0:0

Starší extraligový dorost se již tři kola před koncem soutěže zachránil v soutěži, takže mohl sehrát první klidné utkání sezóny a připravovat se na tu příští. Navíc se v přímém souboji potkala dvě nejlepší mužstva jarní části. V základní sestavě dostali poprvé příležitost hráči ročníku 92 Martin Kraus ve středu zálohy a podruhé po utkání v Opavě Jan Rein v útoku. Atmosféru nejvyšší dorostenecké soutěže ochutnal i další hráč mladšího dorostu David Šplíchal. Aby změn nebylo málo, tak chyběli Hovorka a opora v brance Marek Kamisch.

A - dorost: Bohemians 1905 - Most 0:0

Do branky se postavil Pavel Pařízek a zvládl utkání na jedničku. Vytáhl se hlavně ve 30.minutě, když vytáhl překrásným zákrokem střelu hostujícího Ščuky ze šibenice vlastní branky. Ščuka byl také hráč, který naší obranu zlobil nejvíc a jen on sám vyslal na branku Bohemky šest nebezpečných střel. Naštěstí mu kromě té zmíněné do horního růžku branky létaly všechny vedle. Domácí si vypracovali v utkání čtyři šance. Reinovu střelu směřující již do opuštěné branky vykopli obránci hostí na roh. Po dvou standardních situacích Gröbla jsme při obou závarech nedostali Dvořákem ani jednu z dorážek do branky. Střelu Gröbla z trestného kopu vytáhl brankář Pokorný na roh. Nakonec jsme mohli rozhodnout v nastaveném čase. Ježdík nacentroval před branku a Fadrný minul hlavou poloprázdnou branku.

Trenér David Vavruška: "Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém jsme si nakonec vypracovali víc šancí, ale tentokrát nám produktivita z jiných utkání chyběla. Zápas měl svou kvalitu a stejným dílem k tomu přispěl i Most. Byl to zápas, který by rozhodla jedna branka, ale na tu nemělo ani jedno z mužstev dostatek klidu. Uznáváme kvalitu soupeře a bod bereme."

Bohemians 1905 - Most 0:0
Bohemians 1905:
Pařízek P.- Jurčík, Kysela, Ferko, Ježdík- Dvořák (88.Šplíchal), Pařízek J., Kraus (83.Fadrný), Rejhon- Rein (60. Kváča), Gröbl.