St. žáci C: Bohemians 1905 C – V. Žižkov B 2:0

V neděli 31. května se hráči týmu Bohemians 1905 utkali se soupeřem ze Žižkova, který v podzimní části nad klokany vyhrál čtyřgólovým rozdílem 4:0, a proto domácí hráči Bohemky chtěli svému protivníkovi porážku ze zimní části sezóny  vrátit. První poločas se vyvíjel pro domácí Bohemians dobře, ale bohužel po několika šancích, do kterých se domácí dostali, se nepodařilo hráčům skórovat i díky dobrým zákrokům hostujícího brankáře Diskusara, a tak první půle skončila bez branek 0:0.

St. žáci C: Bohemians 1905 C – V. Žižkov B 2:0

Ve druhé polovině utkání začali klokani kombinacemi a hned ve 46. minutě ve středu hřiště se zrodila akce. Míče se ujal výborný Adam Kraus a poslal dlouhý centr do vápna, kam nabíhal kapitán domácích Ota Vágner, který hlavou umístil balon do sítě soupeře - 1:0. Bohemians se po gólu snažili svou offenzivní hru zlepšit a pojistit vítěztví další brankou, to se povedlo v 57. minutě Bulíčkovi, kde si  kombinačně vyměnil míč s Jandou a poté se dostal sám před gólmana. Bulíček dobře zakončil podél hostujícího brankáře a uklidil balon do dolního rohu branky a zvýšil stav na 2:0. Po tomto gólu Viktoria otevřela své obranné řady. Do šance se dostal také Václav Tříska. Brankáře zkusil několika střely z dálky Janda, ale žižkovský brankář chytil. Tento stav už si hráči Bohemians 1905 pohlídali a v klidu dohráli utkání. Trenér po zápase pochválil celé mužstvo za nasazení a za výhru. Příští kolo čeká Bohemians 1905 na hřišti soupeře a to v utkání s ,,falešnou´´ Bohemkou - Střížkovem.

Bohemians 1905 C – V. Žižkov B 2:0 (0:0)
Branky:
46. Vágner, 57. Bulíček.
Bohemians: Dočekal - Pilík, Huleš, Egrt, Janda - Grohmann, Kraus, Bulíček, Vágner (K) - Kanzelsberger (Tříska), Svatý, (Kozel).