V neděli na turnaj do Pacova

Ze čtvrtka na pátek se fotbalisté Bohemians vrátí ze soustředění z Rakouska, v pátek odpoledne je čeká trénink, v sobotu volno a v neděli část A-týmu vyrazí na turnaj do jihočeského Pacova.

„Ze soustředění se vrátí i juniorka, takže do Pacova pojede kombinovaný tým, abychom vytížili všechny hráče,“ říká trenér Pavel Hoftych. Do Pacova, kde místní klub slaví 90 let od založení, se vypraví i prezident Bohemians 1905 Antonín Panenka. Turnaje se dále zúčastní Sezimovo Ústí, České Budějovice a Jihlava (oba také s kombinovanými týmy). První zápas o putovní Měděný pohár sehraje Bohemka v neděli od 12:30.

TJ Slavoj Pacov slaví významné jubileum ve své historii a turnaj je toho významnou připomínkou. V neděli 12. 7. odpoledne se tak útulné hřiště promění v kolbiště čtyř mužstev. Pro fanoušky je přichystáno bohaté občerstvení, takže se určitě vypravte na tradiční výlet za Bohemkou. Tentokrát do Pacova.

Bohemians 1905 sehrají první zápas od 12:30 se Sezimovým Ústím, které hraje třetí ligu. Zápas hraný na 2 x 35 minut zahájí celý turnaj, pak na stejné hřiště nastoupí celky Českých Budějovic a Jihlavy (od 14:00). Od 16:00 je na programu zápas o 3.místo, v 17:30 se bude hrát finále, které už potrvá celých devadesát minut. Vítězný tým získá putovní Měděný pohár.