Hoftych: Přes Ovčáry chceme postoupit

Bohemka ve středu vstoupí do Poháru ČMFS, nově nazvaným Ondrášovka Cup.

Hoftych: Přes Ovčáry chceme postoupit

Bohemka ve středu vstoupí do Poháru ČMFS, nově nazvaným Ondrášovka Cup. Od 17 hodin bude o postup do 3. kola bojovat se Sokolem Ovčáry, aktuálně třetím týmem České fotbalové ligy. Vítěz utkání narazí v dalším kole na druholigový Třinec, v případě postupu Bohemky by se hrálo na severu Moravy.

"Chceme zápas zvládnout se ctí a samozřejmě postoupit. Ovčáry ale budou silným soupeřem, po suverénním postupu z divize si dobře vedou i v ČFL a za čtyři kola ještě neprohrály," nepodceňuje soupeře trenér Pavel Hoftych. "Vzhledem k vytíženosti některých hráčů dostanou šanci kluci, kteří momentálně tolik nehrají, je možnost vyzkoušet hráče i na jiných postech. Bereme s sebou i Kavku, Ježdíka, Baubína a Kamische z juniorky a určitě dostanou šanci se předvést," dodal Hoftych.

Fanoušci Bohemky budou mít v Ovčárech vyhrazen sektor k stání s kapacitou přibližně 500 míst. Cena vstupenky je 50 korun. V sektoru bude občerstvení i toalety. Pro motorizované příznivce Bohemky bude vyhrazena oddělená parkovací plocha. Vzhledem k dopravní situaci poblíž stadionu je vhodné přijet s předstihem.

Z Prahy je vzhledem k uzavřenému mostu v Brandýse nad Labem nejlépe sjet z boleslavské dálnice na sjezd na Starou Boleslav (u kasáren s letadlem) a ve Staré Boleslavi je již odbočka doprava na Ovčáry.