Hurá na Budějovice...

Zápas začíná v neděli v 17 hodin, pokladny stadionu se otvírají o dvě hodiny dříve.

Hurá na Budějovice...

Bohemka jde znovu do boje o tři body. Do Ďolíčku přijedou České Budějovice. Bohemka tak v této sezoně hraje poprvé s týmem, který je v tabulce pod ní. Jihočeši jsou na 14. místě se čtyřmi body, Bohemka o dvě příčky a o dva body před nimi. „Ano, je to zápas, kdy od nás každý už očekává vítězství na domácím hřišti. Budějovice hrají nepříjemný fotbal, co mám zprávy, tak lidi si to pamatují, když tady hrály před dvěma roky. Vyhrály dvěma odraženými góly, ale jinak to bylo hodně kouskované. Je to jejich styl, který nás nesmí otrávit,“ říká trenér Pavel Hoftych. 

Po prvním vítězství Klokanů v Gambrinus lize panuje v klubu bojovná nálada a odhodlání. „Určitě se po výhře lépe pracuje. Ale nahoře rozhodně nejsme. Absolvovali jsme v minulém týdnu dva zápasy, které se nám příliš nevyvedly. Postoupili jsme se štěstím v Ovčárech a v Norimberku jsme v přípravném zápase odehráli dobře jen jeden poločas. Zase se někteří po výhře v Boleslavi vrátili na zem, což je možná dobře. Do souboje s Českými Budějovicemi jdeme s pokorou. Jen poctivý výkon plný bojovnosti nám může přinést úspěch,“ říká trenér Hoftych.

Trenéři už mají k dispozici uzdraveného útočníka Škodu, který postupně nabírá kondici. Z reprezentačního srazu Uzbekistánu se vrátil Azíz Ibragimov. „Hráli jsme proti Íránu. Skončilo to bez branek, hrál jsem celý zápas,“ hlásil po návratu z Asie. Od středy již trénuje s mužstvem. Z reprezentačního srazu slovenské jednadvacítky se ve čtvrtek vrátil Martin Cseh. „Zdravotní problémy trápí Nešpora, který zřejmě s kotníkem půjde na operaci. Drobné svalové potíže má Luděk Zelenka, uvidíme, zda se dá dohromady. Naopak už pomalu začíná trénovat Michal Dian a v plném tréninku už je Honza Růžička,“ hlásí zdravotní stav kádru trenér Hoftych.

S Českými Budějovicemi jsme oba zápasy v předminulém ročníku Gambrinus ligy prohráli, ale nyní vstupujeme do utkání s cílem urvat všechny tři body. „Doma už nechceme zaváhat a ztrácet body. I když to nemusí být krásný fotbal, chceme vyhrát za každou cenu. Diváci nás za vítězstvím poženou. Věříme, že jsme jim v Boleslavi udělali radost a teď to společně potvrdíme i v Ďolíčku,“ dodává kouč.