Výjezd vlakem do Ostravy

Jízdenky na vlak zakoupíte v sobotu na nádraží, stojí 180,- Kč.  

Výjezd vlakem do Ostravy

Fotbalisté Bohemians 1905 se v sobotu 24. října chystají do Ostravy. Výjezd na Bazaly je vždy velkou událostí, je tomu tak i tentokrát. Naposledy tam Bohemka bojovala o ligovou záchranu a i přes velmi dobrý výkon se jí to nepodařilo. I před více než rokem podporovaly Bohemku na Bazalech stovky fanoušků a přispěly k vynikající atmosféře, která na Bazalech panovala.

Bohemka hraje na Bazalech v sobotu od 16 hodin. Fanoušci si již nyní mohou kupovat vstupenky na utkání. Stojí 60,- Kč a jsou v prodeji ve fanshopu na Bohemce. Na utkání se můžete vypravit individuálně automobilem nebo vlakem.

Klub komunikuje s Českými drahami o vypravení speciálních vagónů, které jsou určeny jen pro fanoušky Bohemians 1905. K tomuto účelu budou vyčleněny tři vagóny, které budou označeny symboly Bohemians 1905. Do Ostravy se pojede vlakem IC Janáček, který z pražského Hlavního nádraží odjíždí v sobotu v 11:23 a do Ostravy přijede ve 14:46. Na nádraží budou připraveny autobusy, které odvezou fanoušky na stadion. Zápas se hraje od 16 hodin, po 18. hodině budou znovu připraveny autobusy, které odvezou fanoušky na nádraží. Vlak zpět odjíždí z ostravského nádraží ve 20:01 (Ex Beskyd), budou v něm znovu vyčleněny tři vagóny pro příznivce Bohemky. Do Prahy hl. n. dorazí vlak ve 23:54.

Cena za zpáteční jízdenku je 180 kč pro jednu osobu. Na utkání se tak dostanete levněji, než vás stála vstupenka na zápas se Střížkovem (vstupenka 60 Kč + jízdenka 180 Kč). Vstupenky jsou v prodeji ve fanshopu na Bohemce a budou v prodeji i na stadionu v Ostravě. Jízdenky do vlaku budou v prodeji přímo v Praze na Hlavním nádraží na samotném nástupišti před nástupem do vlaku. Bude možné do těchto vagónů nastoupit i během cesty (Pardubice 12:28, Olomouc 13:44). Jízdenka bude stát stejně jako z Prahy, proto by pro případné fanoušky z Olomouce bylo výhodnější zakoupit si individuální jízdenku a jet v jiné části vlaku. Fanoušci, kteří budou nastupovat v Pardubicích, si jízdenku zakoupí ve vlaku, stejně jako ti, kdo budou chtít jet jen zpět z Ostravy do Prahy, i pro ně je cena jízdenky stejná, 180 korun.

Vydejte se na výjezd vlakem. V sobotu od 10:45 budou v prodeji jízdenky na vlak do Ostravy přímo nástupišti před nástupem do vagónů. Klub zaplatí za fanoušky jízdenky předem, proto žádáme, abyste si jízdenky poctivě zakoupili, aby je nemusel doplácet klub. Zároveň žádáme osm dobrovolníků, kteří se postarají o kontrolu jízdenek při nástupu do vlaku. Prosím, nahlašte se předem telefonicky u Michala Holase. Odměnou dobrovolníkům bude podepsaný plakát od hráčů i s věnováním. Děkujeme.

JÍZDNÍ ŘÁD VÝJEZDU DO OSTRAVY:
10:45 - začátek prodeje jízdenek na nástupišti
11:23 - odjezd vlaku IC Janáček směr Ostrava
12:28 - zastávka v Pardubicích
13:44 - zastávka v Olomouci
14:46 - příjezd do Ostravy
15:00 - odjezd z nádraží na stadion přistavenými autobusy
16:00 - začátek zápasu Baník - Bohemians
18:00 - odchod ze stadionu a odjezd přistavenými autobusy na nádraží
20:01 - odjezd vlaku Ex Beskyd
23:54 - příjezd do Prahy