Ani stovkař Sňozík prohře nezabránil

Kapitán Bohemians odchytal 100. utkání v nejvyšší soutěži, výhrou ho neoslavil

Ani stovkař Sňozík prohře nezabránil

Velké jubileum si v dnešním utkání na své konto připsal Radek Sňozík. Kapitán týmu Bohemians vyběhl ve vršovickém Ďolíčku ke svému stému utkání v první lize.

"Nijak jsem nevnímal to, že chytám nějaký jubilejní zápas. Pro nás bylo důležité to, abychom uspěli, což se nám bohužel nepovedlo, i když si myslím, že jsme nepodali vůbec špatný výkon," podělil se o své dojmy smutný Sňozík.

Tachovský odchovanec si ve své dosavadní kariéře připsal 61 startů za Příbram, zbytek odchytal v týmu Bohemians. A ač hrál za týmy, které se pohybují na hraně sestupu, nemá v nejvyšší soutěži vůbec špatnou bilanci.

"Tohle všechno já házím za hlavu. Musíme vyhrávat, prostě musíme. Když z těch čtyřech nebo pěti šancí nedáme góla, tak nás pánbůh ztrestá. My víme o Blažkovi, že to je jedinej frajer, kterej je nám schopnej dát góla a on nám ho dá zase, to bych řekl že už je i naše blbost, že si tohle nepohlídáme. Jsem strašně zklamanej, a nejvíc kvůli lidem. Oni takhle za náma stojej, fandí nám a my je takhle trápíme," vzdal hold věrným fanouškům kapitán týmu.

Všichni nyní věříme, že druhou stovku zápasů načne opora Bohemians výhrou. Příležitost k tomu bude mít již příští neděli v domácím utkání s Příbramí.