Začíná předprodej na Kladno

Lístky na Strahov dorazily do Ďolíčku

Začíná předprodej na Kladno

Dnešním dnem začíná předprodej vstupenek na utkání 15. kola Gambrinus ligy mezi úředně domácím Kladnem a hostujícími Bohemians 1905. Záchranářský duel se uskuteční v sobotu 21. listopadu od 13:30 na pražském Strahově. Jan Moravec, který je v Kladně na hostování, přivezl v pátek v poledne do Ďolíčku 1500 vstupenek, které jsou v první fázi předprodeje určeny výhradně pro fanoušky zeleno-bílého celku.

Vstupenky od pátku 13. až do příštího pátku 20. listopadu zakoupíte ve fanshopu na stadionu Bohemians v Ďolíčku. Tisícovka lístků je do kotle (sektor D9), zbylých pět set na hlavní tribunu (sektor A2) stadionu Evžena Rošického. Za lístek zaplatíte 150Kč do obou sektorů.

"Fanoušci Bohemky budou do kotle vcházet vchodem D9, kde budou otevřeny tři pokladny na lístky. Je to boční vchod od spartakiádního stadionu, není to ten samý vchod, kterým jsme vycházeli při utkání se Střížkovem. Naši příznivci budou ve stejném oblouku jako při zápase se Střížkovem. Další vchody budou otevřeny pro lístky v předprodeji. Navíc je půlka hlavní tribuny z vchodu A2 určena jen pro fanoušky Bohemky," upřesňuje ředitel Bohemians 1905 Lukáš Přibyl.