O víkendu na futsal, fotbal i hokej

Víkend pro fanouška Bohemky začíná už v pátek a končí v sobotu večer.

Rezerva Bohemians 1905 a většina mládežnických týmů už svůj podzimní program skončila, ale přesto je o víkendu připraven pro Klokany zajímavý program, který začíná již pátečním výjezdem futsalistů. Mládežnický fotbalový podzim skončí ve čtvrtek 26. 11. dohrávkou starších a mladších dorostenců se Spartou. Utkání staršího dorostu se hraje na umělé trávě na Šeberově  od 11.00, mladší pak od 13.15.

V 11. kole futsalové ligy jede Bohemka do Teplic, kde bude hrát proti místnímu klubu Balticflora Teplice. První vzájemný duel na Zeleném pruhu skončil remízou 2:2 a nutno konstatovat, že podobně uhraný výsledek by na severu Čech byl určitě úspěchem. K duelu, jenž začíná v pátek 20. 11. ve 20 hodin, jsou zváni i všichni příznivci Bohemky, pro které bude opět připraven zdarma autobus i s vychlazeným občerstvením. Pro úplnost jen dodejme, že páteční odjezd autobusu je v 16.30 tradičně od vršovického Ďolíčku.

V sobotu od 13.30 je na programu hlavní bod víkendového programu. Utkání fotbalového A-týmu na Strahově proti Kladnu. Fanoušci Bohemky mohou koupit vstupenky i na Strahově. Na všechna místa stojí stejně – 150 Kč. Pro fanoušky Bohemky bude vyčleněna tribuna SEVER, otevřeny budou pokladny ze strany od „spartakiádního stadionu“. Rovněž bude otevřen vchod A3 na hlavní tribuně pro všechny fanoušky. Apelujeme na příznivce Bohemians, že od tohoto kola platí odpovědnost za chování fanoušků i na stadionech soupeřů, takže za jakoukoliv pyrotechniku bude pokutován klub, jehož fanoušci se takového chování dopustí.

V sobotu hrají v těsné návaznosti po zápase Kladno - Bohemians svůj zápas také hokejisté Bohemky. Utkání pražského přeboru SK Žižkov - IHC Bohemians začíná na smíchovském ZS Nikolajka v 17.00. Je to tedy skvělá příležitost prodloužit si zeleno-bílé odpoledne dalším zpěvem chorálů a pobavit se pohledem na borce bojující za klokana na své hrudi i na ledě. Autobusem linky 217 trvá cesta od strahovského stadionu na Knížecí 10 minut, odtud potom 5 minut pěšky nebo jednu stanici autobusem linky 137 do těsné blízkosti zimního stadionu. Doufejme, že utkání bude mít na pražský přebor nebývalou atmosféru, neboť své hokejisty si v této sezóně našli i fanoušci fotbalové Viktorky a navštěvují utkání Žižkova v počtu několika desítek. Nenechme se tedy zahanbit a vyhrajme i souboj hlasivek v hledišti, brusle obuje i klokan Lombardos!

Na ledě se očekává s tímto soupeřem tradičně bojovné utkání, tvrdé souboje se Žižkovem končívají těsným rozdílem i rekordními počty trestných minut. Poslední měření sil před měsícem skončilo vítězstvím ledových klokanů 6:5, když vítězná branka padla v poslední minutě zápasu ve vlastním oslabení! Dalším lákadlem je nejnovější posila útoku Bohemky Pavel Hlaváček, který si zahrál předtím, než dal přednost profesní kariéře před sportovní, i druhou nejvyšší soutěž v Liberci a Mladé Boleslavi, naposledy před sportovní pauzou pomáhal v postupu do 1. ligy Vrchlabí. A že je jeho návrat na led v dresu Klokanů impozantní - posuďte sami: ve 4 zápasech nastřílel 10 branek a svými kousky přivádí obrany soupeřů k zoufalství. Přijďte se tedy pobavit až do večera, vstupné tradičně zdarma, občerstvení pro zvýšenou návštěvu v místní hospůdce připraveno. Bližší info na www.hcbohemians.cz.