Hlasujte v anketě o nejlepšího hráče a gól roku

Fanoušci mohou opět po roce rozhodnout o tom, kteří hráči v dresu Bohemians 1905 byli v roce 2009 nejlepšími a vybrat nejhezčí gól roku. <span style="color: #ee0000;">Aktualizováno 7. 12. ve 23.30.</span>

Hlasujte v anketě o nejlepšího hráče a gól roku

Blíží se závěr roku a oblíbená celorodinná akce Vánoce s klokanem, na které se tradičně vyhlašuje také nejlepší hráč roku a gól roku. Fanoušci mohou celý tento týden až do soboty 12. prosince 19.05h dát hlas pěti hráčům, kteří byli dle nich nejlepšími v roce 2009. Nominováni jsou všichni hráči, kteří odehráli alespoň minutu v druholigové postupové sezoně, podzimní části Gambrinus ligy a v Ondrášovka cupu. Bodové ohodnocení hráčů je odstupňováno od pěti bodů do jednoho.

Vybírat můžete také nejhezčí gól uplynulého roku. Z nabídky deseti gólů vyberte ten, který se vám nejvíce líbí a dejte mu svůj hlas.

V anketách mohou hlasovat pouze registrovaní uživatelé Virtuálního Ďolíčku. Jestliže nemáte vlastní uživatelský účet na Virtuálním Ďolíčku, můžete si jej zřídit ZDE.

Výsledky anket budou oznámeny na Vánocích s klokanem 13. prosince ve vršovickém Ďolíčku krátce před sedmnáctou hodinou a nejlepším hráčům bude tradičně předána cena za umístění. Na internetových stránkách se konečné výsledky objeví v pondělí.

Hlasujte v anketě o nejlepšího hráče roku ZDE >>
Partnerem ankety Hráč roku 2009 jsou Barvy a laky Hostivař

Hlasujte v anketě o nejhezčí gól roku ZDE >>
Partnerem ankety Gól roku 2009 je ČSOB Penzijní fond Stabilita